glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba herkese. Başlıkta belirttiğim gibi nextgen editiona araba modları ekleyemiyor muyuz? Hiçbir yerde bulamadım araba modları.
Merhaba herkese. Başlıkta belirttiğim gibi nextgen editiona araba modları ekleyemiyor muyuz? Hiçbir yerde bulamadım araba modları.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.645 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 GTA 4 araba modu indirin belki çalışır.
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Bu aslında aklıma geldi. Ama ben de tam emin olmadığım için yapmayı denemedim oyun bozulur diye.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.979 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 glyv dedi: Bu aslında aklıma geldi. Ama ben de tam emin olmadığım için yapmayı denemedim oyun bozulur diye. Genişletmek için tıkla... Depolama yeterliyse tüm dosyaları yedekle ondan sonra modla, hata alırsan diğer yedekten ilerlersin. Ya da mod sırasında attığın tüm dosyaları tek tek silersin. Araba modu bilemem ama var olan arabalar için HD paketler var Nextgen için.
glyv dedi: Bu aslında aklıma geldi. Ama ben de tam emin olmadığım için yapmayı denemedim oyun bozulur diye. Genişletmek için tıkla... Depolama yeterliyse tüm dosyaları yedekle ondan sonra modla, hata alırsan diğer yedekten ilerlersin. Ya da mod sırasında attığın tüm dosyaları tek tek silersin. Araba modu bilemem ama var olan arabalar için HD paketler var Nextgen için.
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 Ben aradım bulamadım eğer bilgin varsa rica etsem link paylaşır mısın?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.979 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #6 glyv dedi: Ben aradım bulamadım eğer bilgin varsa rica etsem link paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Nexus mods sitesinde HD paketler bulunuyor, karakter skin paketleri falan da var ama yeni araba ekleyen mod yok gibi görünüyor. GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 www.nexusmods.com Örnek bir mod.
glyv dedi: Ben aradım bulamadım eğer bilgin varsa rica etsem link paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Nexus mods sitesinde HD paketler bulunuyor, karakter skin paketleri falan da var ama yeni araba ekleyen mod yok gibi görünüyor. GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 www.nexusmods.com Örnek bir mod.
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #7 Bayram Tempest dedi: Nexus Mods sitesinde HD paketler bulunuyor, karakter skin paketleri falan da var ama yeni araba ekleyen mod yok gibi görünüyor. GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 www.nexusmods.com Örnek bir mod. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam
Bayram Tempest dedi: Nexus Mods sitesinde HD paketler bulunuyor, karakter skin paketleri falan da var ama yeni araba ekleyen mod yok gibi görünüyor. GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 GTA Vice City NextGen Edition HD CarPack -lore friendly- by myst7 www.nexusmods.com Örnek bir mod. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam