Çözüldü GTA Vice City Nextgen Edition save almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Diablo_64

Decapat
Daha fazla  
Oyunu yani Modu kurunca Belgeler kısmına save dosyası düşmüyor, oyun için otomatik veya manuel kayıtda yapamıyorum. çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto 4 Screenshot 2025.01.27 - 16.07.50.38.png
    Grand Theft Auto 4 Screenshot 2025.01.27 - 16.07.50.38.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 276
Çözüm
Hocam belgeler/rockstar games/GTA VC/savegames SGTA400 adlı dosya hocam GTA 4 save dosyalarının yedeğini alıp oradan kaldırında deneyin belki olur

Şimdi oldu reis eyvallah sağ ol vallaha. Google'dan save dosyası buldum. İçerisinde SGTA400, SGTA412 ve ControlMap.dat dosyaları var. Daha önce bulduğum savegames dosyasının içindekileri atmıştım bu şekilde yapıp belgelerime GTA vc, GTA Vice City Nextgen Edition yazdım dosyanın adını olmamıştı. Senin dediğin şekilde yaptım, büyük harf ile GTA VC yazıp sadece savegames dosyasını atıp launcherGTAIV.exe klasörünü yönetici olarak açtım oldu.

Aynı sorunu yaşayanlar bu dosyayı indirebilir;
https://www.mediafire.com/file/12iiu3gu6a0k9xk/savegames.rar/file
hayır ne denediysem olmadı. senin de mi aynı sorun.
hocam aynı şekilde ben de okuma izni yazma izni verdim yönetici olarak çalıştırdım belgelere manuel olarak klasör oluşturdum ama olmadı

hayır ne denediysem olmadı. senin de mi aynı sorun.
hocam buldum oyunun kurulu olduğu yerde ki launcherGTAIV.exe klasörünü yönetici olarak calıştırın bu kadar

Son düzenleme:
hocam söylediğini yaptım yine olmadı. Kayıt dosyasının adı falan nasıl, müsait olduğunuzda indirme linki olarak bu dosyayı bana ulaştırabilirseniz çok iyi olur.

Hocam söylediğini yaptım yine olmadı. Kayıt dosyasının adı falan nasıl, müsait olduğunuzda indirme linki olarak bu dosyayı bana ulaştırabilirseniz çok iyi olur.

Hocam belgeler/rockstar games/GTA VC/savegames SGTA400 adlı dosya hocam GTA 4 save dosyalarının yedeğini alıp oradan kaldırında deneyin belki olur

Şimdi oldu reis eyvallah sağ ol vallaha. Google'dan save dosyası buldum. İçerisinde SGTA400, SGTA412 ve ControlMap.dat dosyaları var. Daha önce bulduğum savegames dosyasının içindekileri atmıştım bu şekilde yapıp belgelerime GTA vc, GTA Vice City Nextgen Edition yazdım dosyanın adını olmamıştı. Senin dediğin şekilde yaptım, büyük harf ile GTA VC yazıp sadece savegames dosyasını atıp launcherGTAIV.exe klasörünü yönetici olarak açtım oldu.

https://www.mediafire.com/file/12iiu3gu6a0k9xk/savegames.rar/file

Çözüm
hocam bu listedekileri yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum.
hocam senin için şöyle bir çözüm yolu var link bıraktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunu izle öyle yap. yorumlara indirme linklerini koymuş oradan indir. şöyle bir mantık var bu indireceğin şeyde yapmış olduğun kayıtlar manuel ya da otomatik kayıt, mesela sen oyunu kaydettin ve kapattın diyelim, daha sonra o kaldığın yerden devam edersin. ancak belgelerim klasöründe herhangi bir save dosyası olmayacak yani kayıt dosyası görünmüyor yok. kaydettiğin oyundan devam edersin sorun yok yani sadece kayıt dosyası görünmeyecek. diyelim oyunu sildin bunu bilmiyorum galiba sıfırdan başlaman gerekecek. bir dene istersen. şuan ben rahat oynayabiliyorum. Bende tam save sorununu halletim derken bir kaç bölüm oynadım bu seferde ne yaparsam yapayım oyundan attı beni sonra bu fix'i buldum. rahatladım. denemekten birşey olmaz.

detaylı şekilde anlatabilir misin linkteki dosyayı indirdim ve Belgeler-Gta Vice City User Files dosyasına attım hala olmadı

https://www.mediafire.com/file/12iiu3gu6a0k9xk/savegames.rar/fi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı