GTA Vice City Unhandled exception Hatası

eminalisecici

Megapat
Evet arkadaşlar, orjinalde de aynı sorun yaşıyorum korsanda da 3 farklı torrent denedim. Oyuna girmeye çalışınca siyah ekran geliyor ve sonra bu hata çıkıyor: Unhandled Exception c0000005 at adress 006f6630.

Sistemim Windows 8.1 64 Bit. Resmen Gta Vice city oynanmıyor. 2 gündür uğraşıyorum, kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluluk modu ile çalıştırmayı deneyin; XP, 7 gibi sürümler ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsü güncel mi ? Oyun güncel mi ? Ben Windows 8.1'de gayet rahat çalıştırıyorum. Visual C++ yüklü mü ?(Tüm sürümleri)

Ekran kartı sürücüsü güncel mi ? Oyun güncel mi ? Ben Windows 8.1'de gayet rahat çalıştırıyorum. Visual C++ yüklü mü ?(Tüm sürümleri)

Hatta bendeki 4-5 yıldır yüklü ve gayet rahat çalışıyor. Hiç de güncellemedim(Yani eski sürümlerinde de çalışıyor).

(Not: Burak abi bana ceza verirken aklında bulunsun; benim klavye Bulletin sitelerde sapıtıyor. Şunlar oluyor: Harf(Diğer karakterler ve işaretler dahil "?" gibi) yazmama. Boşluk bırakmama. Yani mesajda bu tür hatalar varsa sorun bende değil klavyede. Fakat Türkçe cümle kurallarına aykırı bir şey varsa o bendendir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…