GTA Vice City Unhandled exception Hatası

eminalisecici

Megapat
Evet arkadaşlar, orjinalde de aynı sorun yaşıyorum korsanda da 3 farklı torrent denedim. Oyuna girmeye çalışınca siyah ekran geliyor ve sonra bu hata çıkıyor: Unhandled Exception c0000005 at adress 006f6630.

Sistemim Windows 8.1 64 Bit. Resmen Gta Vice city oynanmıyor. 2 gündür uğraşıyorum, kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsü güncel mi ? Oyun güncel mi ? Ben Windows 8.1'de gayet rahat çalıştırıyorum. Visual C++ yüklü mü ?(Tüm sürümleri)

Hatta bendeki 4-5 yıldır yüklü ve gayet rahat çalışıyor. Hiç de güncellemedim(Yani eski sürümlerinde de çalışıyor).

(Not: Burak abi bana ceza verirken aklında bulunsun; benim klavye Bulletin sitelerde sapıtıyor. Şunlar oluyor: Harf(Diğer karakterler ve işaretler dahil "?" gibi) yazmama. Boşluk bırakmama. Yani mesajda bu tür hatalar varsa sorun bende değil klavyede. Fakat Türkçe cümle kurallarına aykırı bir şey varsa o bendendir.)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı