I iPredex Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, oyunda 2020 zamanlarında para basabiliyordum fakat şu an basılmıyor. 3-4 aydır girmemiştim ve Custom'dan çıktığımda bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Arkadaşlar, oyunda 2020 zamanlarında para basabiliyordum fakat şu an basılmıyor. 3-4 aydır girmemiştim ve Custom'dan çıktığımda bir hata alıyorum.
Zajc Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #11 iPredex dedi: Hocam daha yenice mesajınızı gördüm. 2021'de açmışım konuyu görünce bir değişik oldum. 4 sene öncesi deli gibi oyun oynuyordum, şimdi ise kuryeyim paket atıyorum. Sağ olun yorum için beni az da olsa eskiye götürdü. Genişletmek için tıkla... duygulandım Artı 0 Eksi
iPredex dedi: Hocam daha yenice mesajınızı gördüm. 2021'de açmışım konuyu görünce bir değişik oldum. 4 sene öncesi deli gibi oyun oynuyordum, şimdi ise kuryeyim paket atıyorum. Sağ olun yorum için beni az da olsa eskiye götürdü. Genişletmek için tıkla... duygulandım