hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #1 GTA V'te en iyi uçak hangisi? Mümkün oldukça sağlam olmalı. Araba da aynı şekilde mümkünse radarda gözükmesin. (Bir tane tank öyleydi.) Tek amacım o hızlı gitmesi, çok önemli değil.
GTA V'te en iyi uçak hangisi? Mümkün oldukça sağlam olmalı. Araba da aynı şekilde mümkünse radarda gözükmesin. (Bir tane tank öyleydi.) Tek amacım o hızlı gitmesi, çok önemli değil.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #2 Sağlam araba kuruma var. Uçaklardan da ben Avenger'ı seviyorum.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #3 us3469734 dedi: Sağlam araba kuruma var. Uçaklardan da ben Avenger'ı seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim. Yani radar engelliyen bir araç var mı?
us3469734 dedi: Sağlam araba kuruma var. Uçaklardan da ben Avenger'ı seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim. Yani radar engelliyen bir araç var mı?
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Şubat 2021 #4 İtali gto tam F/P. 2.5m olan arabalardan çok daha hızlı. Eğer RPG falan geçirmesin istersen de nightshark alabilirsin. B-11 de aynı şekilde ve sağlam. hobidi dedi: Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim? Yani radar engelliyen bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü odaklanırlar onu engelleyemezsin ama kaçabilirsin. B-11 çok rahat bunun için.
İtali gto tam F/P. 2.5m olan arabalardan çok daha hızlı. Eğer RPG falan geçirmesin istersen de nightshark alabilirsin. B-11 de aynı şekilde ve sağlam. hobidi dedi: Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim? Yani radar engelliyen bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Her türlü odaklanırlar onu engelleyemezsin ama kaçabilirsin. B-11 çok rahat bunun için.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #5 wenX dedi: İtali gto tam F/P. 2.5m olan arabalardan çok daha hızlı. B-11 de aynı şekilde ve sağlam. Her türlü odaklanırlar onu engelleyemezsin ama kaçabilirsin. B-11 çok rahat bunun için. Genişletmek için tıkla... Uçan motor çok rahat vurabiliyor ama jetlerden falan çok iyi kaçıyor. Zaten bunu yazmamın sebebi o uçan motorlar.
wenX dedi: İtali gto tam F/P. 2.5m olan arabalardan çok daha hızlı. B-11 de aynı şekilde ve sağlam. Her türlü odaklanırlar onu engelleyemezsin ama kaçabilirsin. B-11 çok rahat bunun için. Genişletmek için tıkla... Uçan motor çok rahat vurabiliyor ama jetlerden falan çok iyi kaçıyor. Zaten bunu yazmamın sebebi o uçan motorlar.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 27 Şubat 2021 #6 En iyi uçak Pyro. 2 kişilik, en yüksek hıza sahip, manevraları harika ve silahlı. Daha ne isteyebilirsin ki. En hızlı araba da isteğine göre değişiyor; En hızlı lap süresi istersen: Vagner (Top speed berbat, yol tutuş harika) En yüksek hıza ulaşan dersen: 811 (Yol tutuşu berbat, top speed harika) En sağlamı: Insurgent (düz ya da pick-up fark etmez.) Ortalama bi' spor araba istersen Italy GTO gayet iyi.
En iyi uçak Pyro. 2 kişilik, en yüksek hıza sahip, manevraları harika ve silahlı. Daha ne isteyebilirsin ki. En hızlı araba da isteğine göre değişiyor; En hızlı lap süresi istersen: Vagner (Top speed berbat, yol tutuş harika) En yüksek hıza ulaşan dersen: 811 (Yol tutuşu berbat, top speed harika) En sağlamı: Insurgent (düz ya da pick-up fark etmez.) Ortalama bi' spor araba istersen Italy GTO gayet iyi.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #7 hobidi dedi: Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim. Yani radar engelliyen bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Avenger ile gizlenebiliyorsun haritada.
hobidi dedi: Bana odaklanabiliyorlar onu nasıl engelliyebilirim. Yani radar engelliyen bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Avenger ile gizlenebiliyorsun haritada.
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Şubat 2021 #8 hobidi dedi: Uçan motor çok rahat vurabiliyor ama jetlerden falan çok iyi kaçıyor. Zaten bunu yazmamın sebebi o uçan motorlar. Genişletmek için tıkla... Oppressorün roketi biter ama yine de nightshark patlamaz
hobidi dedi: Uçan motor çok rahat vurabiliyor ama jetlerden falan çok iyi kaçıyor. Zaten bunu yazmamın sebebi o uçan motorlar. Genişletmek için tıkla... Oppressorün roketi biter ama yine de nightshark patlamaz
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #9 us3469734 dedi: Sanırım avenger ile gizlenebiliyorsun haritada. Genişletmek için tıkla... Hangi tuş ile tankta e ile yapıyordum. wenX dedi: Oppressorün roketi biter ama yine de nightshark patlamaz Genişletmek için tıkla... Kafayı yedirttiler artık uçaksavar ile geziyorum zaten.
us3469734 dedi: Sanırım avenger ile gizlenebiliyorsun haritada. Genişletmek için tıkla... Hangi tuş ile tankta e ile yapıyordum. wenX dedi: Oppressorün roketi biter ama yine de nightshark patlamaz Genişletmek için tıkla... Kafayı yedirttiler artık uçaksavar ile geziyorum zaten.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #10 hobidi dedi: Hangi tuş ile tankta e ile yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum. Avenger rehberi izle YouTube'dan bulursun.
hobidi dedi: Hangi tuş ile tankta e ile yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum. Avenger rehberi izle YouTube'dan bulursun.