GTA V'te görev gelmiyor

bernardeschi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Oyun ilerlemesi olarak %25.1 hedef idmanı düzeyindeyim.

Dediğinizi yaptım fakat sadece takılmak için arama yapabiliyorum, belki fikir verir diye mapin güncel halini de ileteyim size.
Ayrıca franklin trevor micheal hepsinde ayrı ayrı bir süre oyunda kaldım fakat problemi yine de çözemedim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-29 200440.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 40

O yeşil yere gittiğinde işaret çıkıyor o görevleri sırasıyla yapıyorsun heist görevi başlıyor diye hatırlıyorum.

Lester frankline suikast görevleri vermişti, o görevleri yaptıktan sonra bir daha da görev gelmedi.

Deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Suikast görevinden sonra The Big Score isimli heist görevi başlıyor. Striptiz kulübünde planlaması yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Striptiz kulübüne gitmeyi dener misiniz 3 karakter ile de?

Suikast görevinden sonra the big score isimli heist görevi başlıyor. Striptiz kulübünde planlaması yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Striptiz kulübüne gitmeyi dener misiniz 3 karakter ile de?

Üç kişide de denedim ama maalesef ki sonuç aynı.
Sadece bir şey dikkatimi çekti franklin michaelle karşılaşınca "ben de tam o işi halletmeye gidiyordum orada görüşürüz" diyor.

Üç kişide de denedim ama maalesef ki sonuç aynı.
Sadece bir şey dikkatimi çekti franklin michaelle karşılaşınca "ben de tam o işi halletmeye gidiyordum orada görüşürüz" diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videodakini yapmayı bir kez daha deneyebilir misiniz tam lokasyon ile?

Bu da olmadı. Oyunu silip sıfırdan başlasam yine aynı yerde takılır mıyım acaba ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum felaket sinir bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…