Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Oyun ilerlemesi olarak %25.1 hedef idmanı düzeyindeyim.
Heist için bir getaway arabası ayarlamanız gerekiyor olabilir. Gizli sayılabilecek bir yere 4 kapılı bir araba ile gidip telefondan diğer karakterlerden birini aramayı dener misiniz? Set a getaway car tarzı bir seçenek çıkacak olması lazım.
Heist için bir getaway arabası ayarlamanız gerekiyor olabilir. Gizli sayılabilecek bir yere 4 kapılı bir araba ile gidip telefondan diğer karakterlerden birini aramayı dener misiniz? Set a getaway car tarzı bir seçenek çıkacak olması lazım.
Dediğinizi yaptım fakat sadece takılmak için arama yapabiliyorum, belki fikir verir diye mapin güncel halini de ileteyim size.
Ayrıca franklin trevor micheal hepsinde ayrı ayrı bir süre oyunda kaldım fakat problemi yine de çözemedim
Dediğinizi yaptım fakat sadece takılmak için arama yapabiliyorum, belki fikir verir diye mapin güncel halini de ileteyim size.
Ayrıca franklin trevor micheal hepsinde ayrı ayrı bir süre oyunda kaldım fakat problemi yine de çözemedim.
Ayrıca franklin trevor micheal hepsinde ayrı ayrı bir süre oyunda kaldım fakat problemi yine de çözemedim.
Suikast görevinden sonra The Big Score isimli heist görevi başlıyor. Striptiz kulübünde planlaması yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Striptiz kulübüne gitmeyi dener misiniz 3 karakter ile de?
Suikast görevinden sonra the big score isimli heist görevi başlıyor. Striptiz kulübünde planlaması yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Striptiz kulübüne gitmeyi dener misiniz 3 karakter ile de?
Üç kişide de denedim ama maalesef ki sonuç aynı.
Sadece bir şey dikkatimi çekti franklin michaelle karşılaşınca "ben de tam o işi halletmeye gidiyordum orada görüşürüz" diyor.
Üç kişide de denedim ama maalesef ki sonuç aynı.
Sadece bir şey dikkatimi çekti franklin michaelle karşılaşınca "ben de tam o işi halletmeye gidiyordum orada görüşürüz" diyor.