ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 9 Aralık 2020 #1 OpenIV olsun, Rage Plugin Hook falan olsun, bu uygulamalar güvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 9 Aralık 2020 #2 OpenIV güvenli, diğerini bilmiyorum. İndireceğiniz modların da güvenilirliğine dikkat etmeniz gerekir ayrıca.
OpenIV güvenli, diğerini bilmiyorum. İndireceğiniz modların da güvenilirliğine dikkat etmeniz gerekir ayrıca.
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Hooklarda güvenli ben kurmuştum Thor, Süpermen, Thanos modlarını GTA 5 Script Modları - GTA5-Mods.com Buradan kurabilirsin çoğu modu.
Hooklarda güvenli ben kurmuştum Thor, Süpermen, Thanos modlarını GTA 5 Script Modları - GTA5-Mods.com Buradan kurabilirsin çoğu modu.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 OpenIV güvenlidir. Modlarda da virüs, malware yoksa sıkıntı olmaz. Rage Plugin Hook'ı ilk defa duydum. Biraz baktım, sıkıntı yok gibi görünüyor.
OpenIV güvenlidir. Modlarda da virüs, malware yoksa sıkıntı olmaz. Rage Plugin Hook'ı ilk defa duydum. Biraz baktım, sıkıntı yok gibi görünüyor.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Aralık 2020 #5 OpenIV güvenilirdir. @Ma'at'nin dediği gibi modları kurarken indirdiğiniz yerlere de dikkat etmeniz gerekli. Ek olarak Online'ye modlar ile girmeyiniz. Ban yeme ihtimaliniz var
OpenIV güvenilirdir. @Ma'at'nin dediği gibi modları kurarken indirdiğiniz yerlere de dikkat etmeniz gerekli. Ek olarak Online'ye modlar ile girmeyiniz. Ban yeme ihtimaliniz var
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Aralık 2020 #6 RAGE Plugin Hook'ta guvenli bir uygulamadir. Iciniz rahat olsun.