GTA V'te ne yapılır?

KremJanti

Kilopat
Yıllar sonra bilgisayarıma da indirdim. Hikaye modu mu oynamayalım yoksa Online da mı takılmalıyım? FiveM sevmiyorum çocukca geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online artık public serverlar'da oynanmaz hale geldi hocam. Her yer hileci kaynıyordu en son girdiğimde.

Ben sizin yerinizde olsam tekrar bitirirdim.

Biz ne bilelim hocam Online açık dünyada takılmayı seviyorsan git oyna yüzlerce saat oynarsın ya da gider kendine solo map açıp tek başına görev yaparsın kimse rahatsız etmez, gider yarışlar yaparsın vs.

Yıllar sonra bilgisayarıma da indirdim. Hikaye modu mu oynamayalım yoksa Online da mı takılmalıyım? FiveM sevmiyorum çocukca geliyor.
Hikaye modunu araba,grafik vb. mod kurarak oynayabilirsiniz.
Online bölümü tek başınıza biraz sıkıcı olabilir, genellikle grup olarak takılan tipler sataşmaya geliyor. Davet özel sunucuda oynarsanız hikaye modundan daha zevkli olur görev, araba çeşitliliği vs.

Bu biraz kişisel bir soru olmuş hikaye seviyorsan tabii oynamalısın. Online gireceksen biraz çevre edinmen lazım tek başına sıkılırsın public olarak hiç önermem hilecilerden geçilmiyor.

Eskiden lcpdfr oynardım. 600p en düşük ayarlarda, 10'lu FPS'lerde, her yarım saatte bir çökerek kim bilir kaç saat oynadım. Mafia 2 ve GTA 4'ü vanilla şekilde bile saatlerce RP yaparak oynadım. Ki polis Roleplay'i, çok daha eğlenceli oluyor.

GTA V için de LSPDFR oldukça iyi bir mod. lcpdfr.com üzerinden hem mod, hem de ek modlara ulaşabilirsin. Els, ya da callout modları oldukça iyi, ve neredeyse gerekli. Ki GTA 4'e göre daha sağlam bir mod, daha az çöküyor. Tabii benim gibi 15 tane callout modu kurmaz isen

FiveM ile ilgili, yani server da önemli. Oyuna sahip olsaydım, kesinlikle denerdim. Tabii bu fazlasıyla kişisel bir konu. En azından denemeni öneririm, belki sarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…