freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 28 Haziran 2022 #1 Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 28 Haziran 2022 #2 Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Polislerle Çatışma, GTA Online.
Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Polislerle Çatışma, GTA Online.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Haziran 2022 #3 Oyunu bitirmenizi tavsiye ederim öncelikle. Sonrasında online başlayın, singleplayerda yapacak şey kalmıyor bir süre sonra. Boş boş geziniyorsunuz.
Oyunu bitirmenizi tavsiye ederim öncelikle. Sonrasında online başlayın, singleplayerda yapacak şey kalmıyor bir süre sonra. Boş boş geziniyorsunuz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 28 Haziran 2022 #4 Cluba git.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #5 Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Banka soy polis öldür roket atar ile rastgele arabaları patlat hatta Sürprizbozan Striptiz Kulübüne git.
Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Banka soy polis öldür roket atar ile rastgele arabaları patlat hatta Sürprizbozan Striptiz Kulübüne git.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #6 Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Chill müzik eşliğinde dağlarda motor sürülebilir
Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Chill müzik eşliğinde dağlarda motor sürülebilir
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 Ayakabıcıya git yatırım tavsiyesidir
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 28 Haziran 2022 #8 Araba alıp modifiye edin. Helikopter sürün. Aksiyon arıyorsanız uçak çalmaya çalışın.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 28 Haziran 2022 #9 Ed1tH dedi: Polislerle çatışma, GTA Online. Genişletmek için tıkla... Sistemim düşük olduğu için Online da kasma yapıyor.
Ed1tH dedi: Polislerle çatışma, GTA Online. Genişletmek için tıkla... Sistemim düşük olduğu için Online da kasma yapıyor.
Ali ORUÇ Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #10 Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Çok masraf etmeden kendine küçük çaplı bir direksiyon al ve los FPS kameradan Los Santos'un keyfini çıkar çoğu oyundan alamayacağın haz var.
Skyless dedi: Merhaba. Şu 3 gündür GTA V oynuyorum. Görevler sıkmaya başladı. Açık dünyada neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Çok masraf etmeden kendine küçük çaplı bir direksiyon al ve los FPS kameradan Los Santos'un keyfini çıkar çoğu oyundan alamayacağın haz var.