Merhaba. Ben hazır sistem almıştım ve iki gün önce elime ulaştı. Acaba ekran kartı ne kadar kullanılıyor diye bakmak isterken az kullanıldığını gördüm. Sadece GTA 5'te değil Assetto Corsa oyununda da az kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
İşlemci nedir acaba? GTA Online işlemci yükleniyor daha çok diye hatırlıyorum. Normal gibi.Merhaba. Ben hazır sistem almıştım ve iki gün önce elime ulaştı. Acaba ekran kartı ne kadar kullanılıyor diye bakmak isterken az kullanıldığını gördüm. Sadece GTA 5'te değil Assetto Corsa oyununda da az kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
Eki Görüntüle 1910477
%100 %99 kullanması gerekli ama işlemciniz yetersiz kalıyor.Merhaba. Ben hazır sistem almıştım ve iki gün önce elime ulaştı. Acaba ekran kartı ne kadar kullanılıyor diye bakmak isterken az kullanıldığını gördüm. Sadece GTA 5'te değil Assetto Corsa oyununda da az kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
Eki Görüntüle 1910477
İşlemci Ryzen 5 5500%100 %99 kullanması gerekli ama işlemciniz yetersiz kalıyor.
İşlemci upgrade yaparsanız sorununuz çözülür.
Pardon cevaplamayı unutmuşum. Ryzen 5 5500İşlemci nedir acaba? GTA Online işlemci yükleniyor daha çok diye hatırlıyorum. Normal gibi.
Hocam öyle bir darboğaz söz konusu olsa işlemci kullanımı %100 civarı olurdu.%100 %99 kullanması gerekli ama işlemciniz yetersiz kalıyor.
Hocam ayarlar en yüksekte değil mi? Kenar yumuşatma full açık olmasada olur. x4 falan yeterliİşlemci Ryzen 5 5500
Pardon cevaplamayı unutmuşum. Ryzen 5 5500
İşlemciye yüklenmiyor bildiğim kadarıyla. Benim işlemcim hep %20-30 arası gidip geliyordu.İşlemci nedir acaba? GTA Online işlemci yükleniyor daha çok diye hatırlıyorum. Normal gibi.
Sanmıyorum bendeki 1050 ti bile o kadar görmüyor 97 son. Bu kartın o kadar kullanması saçma.%100 %99 kullanması gerekli ama işlemciniz yetersiz kalıyor.
İşlemci Ryzen 5 5500.
Pardon cevaplamayı unutmuşum. Ryzen 5 5500.
Merhaba. Ben hazır sistem almıştım ve iki gün önce elime ulaştı. Acaba ekran kartı ne kadar kullanılıyor diye bakmak isterken az kullanıldığını gördüm. Sadece GTA 5'te değil Assetto Corsa oyununda da az kullanılıyor. Ne yapmam gerek?
Eki Görüntüle 1910477
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.