Çözüldü GTA V'te satın alınan araba kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf0715

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunda telefonu açıp internetten 30.000 dolara limuzinimsi bir araç aldım param gitti ancak araba mekanik üzerinde gözükmüyor. Mekaniği arayıp çağırmaya çalışıyorum aracımı göremiyorum, destroyed yazan araçlar var, nasıl aracımı bulabilirim?

Çözüm
Aldığınız limuzin özel araç olarak geçmiyor ve garajınızda bulamazsınız. Çağırmak için telefonunuzdan Pegasus'u arayıp çağırmanız gerekiyor.
Arkadaşlar merhaba, oyunda telefonu açıp internetten 30.000 dolara limuzinimsi bir araç aldım param gitti ancak araba mekanik üzerinde gözükmüyor. Mekaniği arayıp çağırmaya çalışıyorum aracımı göremiyorum, destroyed yazan araçlar var, nasıl aracımı bulabilirim?
Karakoldaki arabalara bakar mısınız? Belki oradadır.

Selam hocam, galiba Online mod oynuyorsunuz. Telefondan Mors Mutual Insurance'ı arayın ve sol üstte çıkacak mesajda daha önce patlayan araçlardan hangilerini kurtarmak istediğinizi soracak. Claim All seçeneğine basarsanız daha önce patlattığınız tüm araçları tekrar kullanabilirsiniz.

Selam satın aldığınız araba büyük ihtimal garajınız varsa garajınıza teslim edilir, eğer garajınız yok ise telefonunuzda Contacts kişilerinden Mechanic'i arayıp almış olduğunuz aracı seçince bulunduğunuz yere otomatik olarak geliyor, haritada beyaz araç simgesi olarak görünüyor.

Karakoldaki arabalara bakar mısınız? Belki oradadır.

Hocam karakol nerede ona bakmam lazım ilk önce bir gideyim bakalım sağ olun.

Aracın patlamış olabilir mi? Mors Mutual'i ara ve hepsini tamir ettir sonra tekrar bak.

Daha kullanmadım ama bakayım bir galiba kayboldu. :D

Selam satın aldığınız araba büyük ihtimal garajınız varsa garajınıza teslim edilir, eğer garajınız yok ise telefonunuzda contacts kişilerinden Mechanic'i arayıp almış olduğunuz aracı seçince bulunduğunuz yere otomatik olarak geliyor, haritada beyaz araç simgesi olarak görünüyor.

Hocam araç Mechanic'te gözükmüyor sıkıntı orası.

Selam hocam, galiba Online mod oynuyorsunuz. Telefondan Mors Mutual Insurance'ı arayın ve sol üstte çıkacak mesajda daha önce patlayan araçlardan hangilerini kurtarmak istediğinizi soracak. Claim All seçeneğine basarsanız daha önce patlattığınız tüm araçları tekrar kullanabilirsiniz.

Tamamdır herkese teşekkürler deneyeyim bakalım :D.

Aldığınız limuzin özel araç olarak geçmiyor ve garajınızda bulamazsınız. Çağırmak için telefonunuzdan Pegasus'u arayıp çağırmanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı