İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.330 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #1 MSAA açılıyor FXAA açılıyor ama TXAA açılmıyor. Saydam yani ne kapatabiliyorum ne açabiliyorum sorun nedir?
MSAA açılıyor FXAA açılıyor ama TXAA açılmıyor. Saydam yani ne kapatabiliyorum ne açabiliyorum sorun nedir?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.443 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #2 Ekran kartınız NVIDIA değilse açılmıyordu herhalde. NVIDIA TXAA diye geçiyor zaten o. Artı 0 Eksi
KS KS İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.330 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #3 Katy Perry dedi: Ekran kartınız NVIDIA değilse açılmıyordu herhalde. NVIDIA TXAA diye geçiyor zaten o. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum sorunu yaşayan arkadaşlar: MSAA'yı açmanız gerekiyor TXAA'nın açılması için. Hiçbir yerde paylaşılmamış. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Ekran kartınız NVIDIA değilse açılmıyordu herhalde. NVIDIA TXAA diye geçiyor zaten o. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum sorunu yaşayan arkadaşlar: MSAA'yı açmanız gerekiyor TXAA'nın açılması için. Hiçbir yerde paylaşılmamış.
Hurma Ağacı Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 780 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 İsimsizMan09 dedi: Çözümü buldum sorunu yaşayan arkadaşlar: MSAA'yı açmanız gerekiyor TXAA'nın açılması için. Hiçbir yerde paylaşılmamış. Genişletmek için tıkla... Kendimizi çözüm olarak işaretleyebiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
İsimsizMan09 dedi: Çözümü buldum sorunu yaşayan arkadaşlar: MSAA'yı açmanız gerekiyor TXAA'nın açılması için. Hiçbir yerde paylaşılmamış. Genişletmek için tıkla... Kendimizi çözüm olarak işaretleyebiliyor muyuz?