Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 GTA3.img dosyasını imgtool ile açmaya çalışıyorum ama hata veriyor o yüzden skin vs. yükleyemiyorum. Aldığım hatayı aşağıya bırakıyorum.
GTA3.img dosyasını imgtool ile açmaya çalışıyorum ama hata veriyor o yüzden skin vs. yükleyemiyorum. Aldığım hatayı aşağıya bırakıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 30 Aralık 2023 #2 İMGTool'un son sürümünü deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Fallen_Angel Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: İMGTool'un son sürümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla son sürümü 2.0 onu da indirdim ama olmuyor Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: İMGTool'un son sürümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... bildiğim kadarıyla son sürümü 2.0 onu da indirdim ama olmuyor
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 30 Aralık 2023 #4 Fallen_Angel dedi: bildiğim kadarıyla son sürümü 2.0 onu da indirdim ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir İMG editörü ile denedin mi? Artı 0 Eksi
Fallen_Angel dedi: bildiğim kadarıyla son sürümü 2.0 onu da indirdim ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir İMG editörü ile denedin mi?
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 Bununla uğraşmana gerek yok. Modloader kurup direkt kolayca mod yükleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 30 Aralık 2023 #6 Albert Winchester dedi: Bununla uğraşmana gerek yok. Modloader kurup direkt kolayca mod yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İmg hatalı ve çalışmasını engellemiyor ise yine ModLoader'da açılmaz, açılabilir eğer img hatalı değilse imgtool hatalı ise. Artı 0 Eksi
Albert Winchester dedi: Bununla uğraşmana gerek yok. Modloader kurup direkt kolayca mod yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İmg hatalı ve çalışmasını engellemiyor ise yine ModLoader'da açılmaz, açılabilir eğer img hatalı değilse imgtool hatalı ise.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: İmg hatalı ve çalışmasını engellemiyor ise yine Modloader'da açılmaz, açılabilir eğer img hatalı değilse. Genişletmek için tıkla... Oyun sorunsuz açılıyorsa Modloader'da çalışabilir çünkü img dosyasını açmıyoruz. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: İmg hatalı ve çalışmasını engellemiyor ise yine Modloader'da açılmaz, açılabilir eğer img hatalı değilse. Genişletmek için tıkla... Oyun sorunsuz açılıyorsa Modloader'da çalışabilir çünkü img dosyasını açmıyoruz.