GTA5 bedavaya alınabilir mi?

batuhans141

Picopat
Daha fazla  
Aga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM’e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA SA ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5’i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?

Aga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM'e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA sa ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5'i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?

Yok. Parayı veren düdüğü çalar.

Aga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM'e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA sa ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5'i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?

Bedava değil de 1/3 fiyatına RC key alabilirsin.

Aga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM’e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA SA ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5’i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?
fivem girebilmek için mecburen gidiyorsun ve parayı basıp alıyorsun steam veya epic games veya orijinal sitesinden artık nereyi tercih edersen dostum.

Hikaye için bunun yükle ama FiveM orijinal istiyor malsf.

Lisanslı, orijinal oyun olmadığı sürece FiveM ve Online giremezsin. Sadece hikaye oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…