Andy deufresne
Hectopat
10 yıldan bile daha eski oyun, sayısız defa indirime girmiş hatta bedavaya bile verildi pahalı da değil sanki ortamda ezilmeyi biraz hak etmişsin gibi.
Yazdığınız yazıyı cahilliğinize veriyorum.
10 yıldan bile daha eski oyun, sayısız defa indirime girmiş hatta bedavaya bile verildi pahalı da değil sanki ortamda ezilmeyi biraz hak etmişsin gibi.
Aga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM'e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA sa ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5'i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?
o var da arkadaşımın hesabı mailini kaybetti ben aldıktan 2 3 gün sonraXbox Game Pass al kankam ben oradaki GTA ile FiveM oynuyorum ama paran varsa normal GTA 5 al ben diğer oyunlar için Xbox Game Pass kullanıyorum.
Alamazsın, illa para lazımAga, ortamda eziliyorum. Herkeste var, bende yok. FiveM’e girmek istiyorum ama giremiyorum, takıldım. MTA SA ile idare etmeye çalışıyorum. Bu GTA 5’i bedavaya alabileceğim bir yer var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.