Rasitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 GTA 5'i seçmemi istiyor ancak seçebileceğim EXE dosyası yok. Kaç farklı yol denedim hatta oyunu sildim yükledim yine bulamıyorum. Ne yapabilirim?
GTA 5'i seçmemi istiyor ancak seçebileceğim EXE dosyası yok. Kaç farklı yol denedim hatta oyunu sildim yükledim yine bulamıyorum. Ne yapabilirim?
Çözüm Bcansiz74 6 Mart 2025 Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilir veya eski sürümü (Legacy) indirebilirsiniz.
Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilir veya eski sürümü (Legacy) indirebilirsiniz.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.564 Çözümler 121 6 Mart 2025 #2 Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilir veya eski sürümü (Legacy) indirebilirsiniz. Son düzenleme: 6 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilir veya eski sürümü (Legacy) indirebilirsiniz.
KS KS Rasitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Bcansiz74 dedi: Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani normal sürümü ile enchanced sürümü arasında fark mı var öyleyse normali nasıl indireceğim? Çözüldü: Oyunun 2 sürümü varmış ben enchanced olanı indirdiğim için FiveM görmüyor teşekkürler. Bcansiz74 dedi: Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rasitt dedi: Eki Görüntüle 2438982 GTA 5'i seçmemi istiyor ancak seçebileceğim EXE dosyası yok. Kaç farklı yol denedim hatta oyunu sildim yükledim yine bulamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2025-03-06_142839839.png 284 KB · Görüntüleme: 313 Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani normal sürümü ile enchanced sürümü arasında fark mı var öyleyse normali nasıl indireceğim? Çözüldü: Oyunun 2 sürümü varmış ben enchanced olanı indirdiğim için FiveM görmüyor teşekkürler. Bcansiz74 dedi: Enhanced sürümde dosya ismi GTA5_Enhanced.exe olarak geçiyor. Güncelleme bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rasitt dedi: Eki Görüntüle 2438982 GTA 5'i seçmemi istiyor ancak seçebileceğim EXE dosyası yok. Kaç farklı yol denedim hatta oyunu sildim yükledim yine bulamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla...