GTA5 Hangi şekilde almalıyım ?

qKubilayq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gta5 almak istiyorum. Fakar steam'dan alınca ne kadar sürede indiricek ? İnternet hızım 16Mbit. Kutulu alma taraftarıyım. Fakat vatanda stok yok diyor. Vatanda stok olsa bile kargo kaç günde getiricek ? Bunlar aklıma takıldı cevaplarsanız sevinirim.

Bunu bize değil Vatan'a soracaksın. Vatanda stoklar ne zaman gelir veya kargo şirketi kaç günde teslim eder biz nereden bilebiliriz ki.
Ayrıca gece internetten satın alıp indirmeye başlasaydın 16Mbit bağlantı ile şimdiye yaklaşık 49 GB'lık kısmı inmiş olurdu. Diğer mesajları bekleyene kadar da tamamlanırdı. Sen tekrar cevap yazacağın bölümde de oyuna giriyor olurdun.

Bunu bize değil Vatan'a soracaksın. Vatanda stoklar ne zaman gelir veya kargo şirketi kaç günde teslim eder biz nereden bilebiliriz ki.
Ayrıca gece internetten satın alıp indirmeye başlasaydın 16Mbit bağlantı ile şimdiye yaklaşık 49 GB'lık kısmı inmiş olurdu. Diğer mesajları bekleyene kadar da tamamlanırdı. Sen tekrar cevap yazacağın bölümde de oyuna giriyor olurdun.

Vatanı aramayı bende biliyorum. Daha önce satın almış bi kişiye sormak istedim sorun çıkıyormu diye. Çocuk azarlar gibi verdigin cevap için teşekkürler.

Fakat steam'dan alınca ne kadar sürede indirecek ?
16Mbit bağlantı ile şimdiye yaklaşık 49 GB'lık kısmı inmiş olurdu.
Sana saati saatine ne kadar sürede yaklaşık ne kadar indirmiş olacağını bile söylüyoruz, karşılığında verdiğin cevap bu mu oluyor.
Al bakalım, bu da kargo teslimat süresi.
Kargonuz Ne Zaman Ulaşır? 0 - 600 km'ye kadar 24 saatte ulaştırılır. 600 km üzeri mesafelerde kendi uçak filomuz ile tüm şehir merkezlerine ve şubelerimizin bulunduğu yerleşim birimlerine hızlı teslimat yapılır. Diğer merkezler için lütfen kargonuzu teslim ettiğiniz şubemiz ile görüşün. Şehirler arası gün içi teslimat yapılan merkezlerimizi çağrı merkezimizden ögrenebilirsiniz. Şehir içi gün içinde teslimat yapılan illerimizi çağrı merkezimizden ögrenebilirsiniz.

Sana saati saatine ne kadar sürede yaklaşık ne kadar indirmiş olacağını bile söylüyoruz, karşılığında verdiğin cevap bu mu oluyor.
Al bakalım, bu da kargo teslimat süresi.
Kargonuz Ne Zaman Ulaşır? 0 - 600 km'ye kadar 24 saatte ulaştırılır. 600 km üzeri mesafelerde kendi uçak filomuz ile tüm şehir merkezlerine ve şubelerimizin bulunduğu yerleşim birimlerine hızlı teslimat yapılır. Diğer merkezler için lütfen kargonuzu teslim ettiğiniz şubemiz ile görüşün. Şehirler arası gün içi teslimat yapılan merkezlerimizi çağrı merkezimizden ögrenebilirsiniz. Şehir içi gün içinde teslimat yapılan illerimizi çağrı merkezimizden ögrenebilirsiniz.
Tekrar teşekkürler. Kendi yakınımdaki şubeyi arayıp bilgi aldım. Kutulu şekilde gidip alıcam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı