Maverick123 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Hocamlar selamünaleyküm. Bilgisayardan oynuyorum story modda nasıl motorda tekme atarım?
Çözüm kaganaslan007 4 Mayıs 2025 Maverick123 dedi: Hocamlar selamünaleyküm. Bilgisayardan oynuyorum story modda nasıl motorda tekme atarım? Genişletmek için tıkla... Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın.
Maverick123 dedi: Hocamlar selamünaleyküm. Bilgisayardan oynuyorum story modda nasıl motorda tekme atarım? Genişletmek için tıkla... Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın.
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 4 Mayıs 2025 #2 Maverick123 dedi: Hocamlar selamünaleyküm. Bilgisayardan oynuyorum story modda nasıl motorda tekme atarım? Genişletmek için tıkla... Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Maverick123 dedi: Hocamlar selamünaleyküm. Bilgisayardan oynuyorum story modda nasıl motorda tekme atarım? Genişletmek için tıkla... Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın.
KS KS Maverick123 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Sağ olasın hocam Artı 0 Eksi
K Kaan108 Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 kaganaslan007 dedi: Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın. Genişletmek için tıkla... selamün aleyküm bende denedim ama olmadı başka bir yolu var mı Artı 0 Eksi
kaganaslan007 dedi: Motorda belli bir hızın üstüne çıkıp X tuşuna basılı tutarak sağ ve sol fare tuşlarına basın. Genişletmek için tıkla... selamün aleyküm bende denedim ama olmadı başka bir yolu var mı
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 10 Mayıs 2025 #5 Kaan108 dedi: Selamünaleyküm bende denedim ama olmadı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Olan yol bu dostum yani herkes böyle yapıyor Farklı motorlarla dene diyeceğim de bende rastgele denemiştim bende oldu. Artı 0 Eksi
Kaan108 dedi: Selamünaleyküm bende denedim ama olmadı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Olan yol bu dostum yani herkes böyle yapıyor Farklı motorlarla dene diyeceğim de bende rastgele denemiştim bende oldu.