Normalde laptopu alacaktım ufak bir aksaklık yaşadım ve Trendyol stoğu da bitmiş maalesef. Gelecek mi onu da bilmiyorum. GTI Bilişim satıcısını bayağı görüyorum ama buradan ürün alan varsa ondan duymak isterim direkt. Amazon üzerindeki üründe özellikle bir hayli uzun kargo süresi var. Hepsiburada üzerinden alırsam çok az daha pahalıya geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Keşke Trendyol satıcısında stok bitmeden alsaydım. Sanırım GTI Bilişim için de pek stok kalmamış gibi duruyor Amazon'a göre.
30 günde 3 yorum yapılmış. İkisi üst üste yapılmış, fake gibi geldi bana ama biri 25 gün sonra yorumlu şekilde yapılmış olsa da pek güven vermedi ancak arada Hepsiburada var.
30 günde 3 yorum yapılmış. İkisi üst üste yapılmış, fake gibi geldi bana ama biri 25 gün sonra yorumlu şekilde yapılmış olsa da pek güven vermedi ancak arada Hepsiburada var.
Ben emin olamadım hocam ama stoklar da tükenirse çok alternatifi yok benim için şu anlık. Her firmada şikayet oluyor o kaçınılmaz durum zaten. Sadece firmadan bir şey alan varsa kişisel yorumunu görmek iyi olurdu.
Evet güzel olur yapmış biri yorumlarsa. Ancak ben biraz daha araştırdım güvenilir gelmeye başladı. Hepsiburada üzerinden 13 bin küsür beş yıldız aldıkları gözüküyor.
Evet güzel olur yapmış biri yorumlarsa. Ancak ben biraz daha araştırdım güvenilir gelmeye başladı. Hepsiburada üzerinden 13 bin küsur beş yıldız aldıkları gözüküyor.