GTK veya QT ile hazırlanmış tarayıcı önerisi

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Epiphany en sevdiğim GTK kütüphanesiyle hazırlanmış üstelik GNOME tarafından geliştirildiği için daha da sempati duyduğum tarayıcı ancak Firefox tarafında kullanabildiğim büyük eklenti genişliğinden dolayı geçiş yapamıyorum. Elbette Firefox ve Chrome tabanlı kullanıcılar da GTK ile uyumlu çalışıyor ancak değişen tek şey pencere oluyor. Epiphany kadar GNOME ile uyumlu veya Falkon kadar KDE Plasma ile uyumlu olmuyor.

Epiphany:

Epiphany temalı Firefox:

Normalde Firefox kullanırken GNOME için kişiselleştirilmiş, Epiphany tarayıcısına benzeyen bir CSS kullanıyorum. Gözüme gerçekten çok güzel görünüyor ama yine de Firefox ve Chrome tabanlı tarayıcılardan uzaklaşmak istiyorum. Eğer burada yeterli bir öneri bulamazsam Epiphany kullanacağım muhtemelen.

Öneriniz var mı?

@mashiro @xmatugfg @Rona

Son düzenleme:
LXLE kullandığım zaman Midori browser vardı.
Baktığım kadarıyla halen Bazı Linux Dağıtımlarında kullanılıyor.
İstiyorsan bir göz at.

Hocam ben eğer Android sürümü çıkarsa Epiphany'e geçeceğim. Hem telefonda hem bilgisayarda aynı uygulamaları kullanmak bende neredeyse takıntı gibi bir şey.

LXLE kullandığım zaman Midori browser vardı.
Baktığım kadarıyla halen Bazı Linux Dağıtımlarında kullanılıyor.
İstiyorsan bir göz at.
Zamanında Manjaro'nun sorunsuz olduğu dönemlerde XFCE üzerinde kullanmıştım, sevememiştim.

DuckDuckGO ve BadWolf'a Göz atabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…