afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Mayıs 2021 #1 Bu şekilde basit bir uygulama yaptım. İçine biraz CSS kodu ekleyerek daha güzel gözükmesini sağladım. Kaynak koduna şuradan erişebilirsiniz. GitHub - Afacanc38/merhaba-dunya: GTK3 uygulaması şablonu veya benim açımdan "Merhaba dünya!" GTK3 uygulaması şablonu veya benim açımdan "Merhaba dünya!" - Afacanc38/merhaba-dunya github.com Bu arada uygulamayı çalıştırırken GTK+ temasını Adwaita yaparsanız daha iyi olacaktır. Son düzenleme: 23 Mayıs 2021
Bu şekilde basit bir uygulama yaptım. İçine biraz CSS kodu ekleyerek daha güzel gözükmesini sağladım. Kaynak koduna şuradan erişebilirsiniz. GitHub - Afacanc38/merhaba-dunya: GTK3 uygulaması şablonu veya benim açımdan "Merhaba dünya!" GTK3 uygulaması şablonu veya benim açımdan "Merhaba dünya!" - Afacanc38/merhaba-dunya github.com Bu arada uygulamayı çalıştırırken GTK+ temasını Adwaita yaparsanız daha iyi olacaktır.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.906 Çözümler 70 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #2 Hocam hangi IDE?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Mayıs 2021 #3 The User 0 dedi: Hocam hangi IDE? Genişletmek için tıkla... GNOME Builder hocam. Yanlızca GTK+ için tasarlanmış bir IDE. Qt Creator'ün GTK+ sürümü gibi düşünün.
The User 0 dedi: Hocam hangi IDE? Genişletmek için tıkla... GNOME Builder hocam. Yanlızca GTK+ için tasarlanmış bir IDE. Qt Creator'ün GTK+ sürümü gibi düşünün.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.906 Çözümler 70 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #4 Teşekkürler.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Mayıs 2021 #5 afacanc38 dedi: GNOME Builder hocam. Yanlızca GTK+ için tasarlanmış bir IDE. Qt Creator'ün GTK+ sürümü gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı ama şu Ubuntu'daki ayarlar uygulaması falan da mı GTK ile yapıldı?
afacanc38 dedi: GNOME Builder hocam. Yanlızca GTK+ için tasarlanmış bir IDE. Qt Creator'ün GTK+ sürümü gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı ama şu Ubuntu'daki ayarlar uygulaması falan da mı GTK ile yapıldı?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Mayıs 2021 #6 Linuxginar dedi: Hocam biraz konu dışı ama şu Ubuntu'daki ayarlar uygulaması falan da mı GTK ile yapıldı? Genişletmek için tıkla... GNOME masaüstü ortamının tüm uygulamaları hatta GNOME'un kendisi bile GTK+ frameworkü ile yapıldı.
Linuxginar dedi: Hocam biraz konu dışı ama şu Ubuntu'daki ayarlar uygulaması falan da mı GTK ile yapıldı? Genişletmek için tıkla... GNOME masaüstü ortamının tüm uygulamaları hatta GNOME'un kendisi bile GTK+ frameworkü ile yapıldı.