GTS 250, hangi kullanıcı ayarlı fan kontrolü ayarlanmalı?

Daha fazla  
Herkese merhaba, Technopat kullanıcıları, başlıkta yazıldığı gibidir, ben bu ekran karta en son yapılabilir (çökmeden) overclocku buldum fakat bu sefer ısınma sorununu çözmem gerekiyor.

Furmark'da %100 fan değerinde iken bu sıcaklıklara ulaşmış. Frekansları veya voltajı biraz düşürmeyi dene.

Ayrıca oyun içinde kaç dereceye ulaşıyor? Furmark kartı fazla zorlar.

Eğriyi 5-10 derece sola kaydırabilirsin, hiç değiştirilmediyse termal macun değiştirmeni tavsiye ederim. Oyun içi 72 derece idare eder.

Eğriyi 5-10 derece sola kaydırabilirsin, hiç değiştirilmediyse termal macun değiştirmeni tavsiye ederim. Oyun içi 72 derece idare eder.

Hocam, termal macun olarak en kaliteli macundan sürdük, önceden boşta iken 70 derecelerde vesaire dolaşıyordu, büyük ihtimal eski kullanıcıları çok yormuş ekran kartı, kaldı ki ben bu ekran kartı çöpte buldum, o zamanlar tatildeydim eve dönmemize 2 saat kalmıştı, annem gil çöp at dedi bana, bende de ne bal varsa bu ekran kartı çöpte bildiğin buldum, eve döndüğümüz gibi ilk yaptığım şey, iyice fırçayla temizlemek oldu, gittim PC'ye taktım, fakat tepki vermedi sadece fan dönüyordu, baktım kondasitörlerin hiçbiri çalışmıyordu, bende gittim televziyon kumandalarından, eski monitörümden tam uyumlu kondasitörleri buldum, leğimledim, şansıma çalıştı, aslında çalıştığına şükredip Overclock'a bulaşmamam gerekiyordu, fakat ben overclock yapmazsam yerimde duramam, içim kıpır kıpır olur, E7500 işlemciye bile olabiliceğinin 2 katı overclock yapmış biriyim, sırf istediğimden.

Süpermiş hocam, kondansatörleri değiştirip çalıştırmanız on numara hareket olmuş. Bu yaz sıcağında 70 derecelerde oyun oynatıyorsa endişelenmeye gerek yoktur değil mi? Bu arada voltaj verdiniz mi?

Süpermiş hocam, kondansatörleri değiştirip çalıştırmanız on numara hareket olmuş. Bu yaz sıcağında 70 derecelerde oyun oynatıyorsa endişelenmeye gerek yoktur değil mi? Bu arada voltaj verdiniz mi?

Voltaj seçeneğini tiklesemde 1100'den fazla veremediğimden, açmıyorum değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…