Ayrıca zamanı geçmiş, eski sistemlere yatırım yapmanızı önermiyoruz. 'Masaüstü Bilgisayarlar' konu başlığı altında başka bir konu açarak sisteminiz için daha güncel upgrade önerileri alabilirsiniz. Açacak olduğunuz konuda bütçenizi ve tüm sistem bileşenlerinizi belirtmeyi unutmayın.
@200749 ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun bana kaç gün oldu elimden hiçbir şey gelmiyor.
GT 730, HD 5750, 6790, 6870 Kartlardan hangisi sistemime uygun peki? @200749@Asım Demir @Mr.Acar
@Pherimenium dostum öncelikle bütçeni belirt. Bu sisteme yapacağın upgrade için maximum bütçen ne? PSU'nun değişmesi gerekiyor, belirttiğin ekran kartlarını besleyemezsin o PSU ile. PSU değiştikten sonra da kalan bütçeyle darboğaz yapmayacak bir ekran kartı bulmak gerekir bu da bir hayli zor. O yüzden anakartınının da G41 çipset olmasını değerlendirerek AliExpress'den E5450 satın alman çok iyi olur.
Kısacası yapman gerekenler:
Öncelikle tüm upgrade için harcayabileceğin maximum bütçeni belirtmek
Eğer bütçen yeterliyse yapılabilecekler:
PSU'yu değiştirmek
E5450 CPU'ya geçiş yapmak
İşlemcinin ve PSU'nun da besleyebileceği bir ekran kartı satın almak
Bütçem en fazla 500. İşlemciyi değiştirme şansım yok şuan. Kaç Watt PSU satın almam gerekiyor söylediğim ekran kartları için?
Açıkçası o kadar da para vermek istemiyorum. Sistem zaten 8 yıllık. G41 destekliyor ana kart.
Bu arada ana kart modeline programlar yardımı ile baktım. ET1850 yazıyor. Fakat kasanın içinde detaylı bilgi mevcuttur bakıp size ileteceğim.
Bu sisteme hiçbir şey almadan ATI 5450 gider mi? Önerir misiniz?