GTS 450 Overclock için ekstra soğutma

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Ekran kartımı O.C.'li kullanmak istiyorum kendi soğutucusu yetersiz geliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
Sıvı soğutmalı benim için pahalı, elimde 2 adet 12 cm fan daha mevcut.
Bilgisayarın kasasının önünde ve arkasında 12 CM fan bulunmakta ve ekran kartım da çift fana sahip.
Bilgisayar kasasını soracak olursanız o da burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartına yapacağın hız aşırtma en fazla 50-100 Mhz olur bununda bir fayda sağlamaz. HD 4350 vardı bende önceden 600 Mhz'den 650'ye çekmiştim maksimum o kadar oluyordu, tek fark ısının biraz daha artmasıydı performans aynı kaldı.

eğer gözle görülür bir fark görmek istiyorsanız min gtx 550 ti almanız lazım elinizdeki kartı 150 100 tl civarı satıp 170 270 tl gibi bir fiyat ile gtx 550 ti ve ya gtx 560 ti almanızı tavsiye ederim

O ekran kartına OC yapınca ne değişecek acaba.
İnanır mısınız bilemem ama çok şey değişiyor.

O ekran kartına yapacağın hız aşırtma en fazla 50-100 Mhz olur bununda bir fayda sağlamaz. HD 4350 vardı bende önceden 600 Mhz'den 650'ye çekmiştim maksimum o kadar oluyordu, tek fark ısının biraz daha artmasıydı performans aynı kaldı.
50-100 Mhz den fazlasını yapabiliyorum ve sadece ısınma sorunu oluyor 783 Mhz den 940 Mhz ye kadar çıkabiliyor.Performansı aynı kalmıyor benim kartın.

eğer gözle görülür bir fark görmek istiyorsanız min gtx 550 ti almanız lazım elinizdeki kartı 150 100 tl civarı satıp 170 270 tl gibi bir fiyat ile gtx 550 ti ve ya gtx 560 ti almanızı tavsiye ederim
Teşekkür ederim lakin ben nasıl soğutabilirim diye konu açtım nasıl yükseltirim diye değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı