Eternalist Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #31 mertpivvo dedi: Kesin bir şey diyemem. RAM'leri tekrar takıp aynı mapte oynamayı dene bence, FPS düşükse RAM ile alakalıdır. Hatta sen 8 GB RAM'i çıkartıp 2x4 RAM'leri takıp öyle oyun oyna. Belki biraz daha iyi performans alırsın Dual Channel olacağı için. Genişletmek için tıkla... Şu an iki oyunun da benchmark testlerini yaptım. RAM'leri takıp tekrar yapacağım bakalım hangisi daha iyi performans verecek.
mertpivvo dedi: Kesin bir şey diyemem. RAM'leri tekrar takıp aynı mapte oynamayı dene bence, FPS düşükse RAM ile alakalıdır. Hatta sen 8 GB RAM'i çıkartıp 2x4 RAM'leri takıp öyle oyun oyna. Belki biraz daha iyi performans alırsın Dual Channel olacağı için. Genişletmek için tıkla... Şu an iki oyunun da benchmark testlerini yaptım. RAM'leri takıp tekrar yapacağım bakalım hangisi daha iyi performans verecek.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #32 Eternalist dedi: Şu an iki oyunun da benchmark testlerini yaptım. RAM'leri takıp tekrar yapacağım bakalım hangisi daha iyi performans verecek. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece 2x4 takıp daha iyi performans alabilirsin bide öyle dene.
Eternalist dedi: Şu an iki oyunun da benchmark testlerini yaptım. RAM'leri takıp tekrar yapacağım bakalım hangisi daha iyi performans verecek. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sadece 2x4 takıp daha iyi performans alabilirsin bide öyle dene.
Eternalist Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #33 Bu ram'leri takmadan önceki benchmark. Rainbow Six Siege ve For Honor Bunlar da ram'leri taktıktan sonraki benchmark. mertpivvo dedi: Dediğim gibi sadece 2x4 takıp daha iyi performans alabilirsin bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dostum bakabilir misin acaba. Son düzenleme: 19 Haziran 2021
Bu ram'leri takmadan önceki benchmark. Rainbow Six Siege ve For Honor Bunlar da ram'leri taktıktan sonraki benchmark. mertpivvo dedi: Dediğim gibi sadece 2x4 takıp daha iyi performans alabilirsin bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Dostum bakabilir misin acaba.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #34 Eternalist dedi: Bu ram'leri takmadan önceki benchmark. Rainbow Six Siege ve For Honor Eki Görüntüle 1075020Eki Görüntüle 1075023 Bunlar da ram'leri taktıktan sonraki benchmark. Eki Görüntüle 1075034Eki Görüntüle 1075035 Dostum bakabilir misin acaba. Genişletmek için tıkla... Diyecek bir şeyim kalmadı valla, ilginç. BIOS'u falan sıfırla olmadı BIOS'dan RAM frekansına bak, belki default frekansın altında çalışıyordur.
Eternalist dedi: Bu ram'leri takmadan önceki benchmark. Rainbow Six Siege ve For Honor Eki Görüntüle 1075020Eki Görüntüle 1075023 Bunlar da ram'leri taktıktan sonraki benchmark. Eki Görüntüle 1075034Eki Görüntüle 1075035 Dostum bakabilir misin acaba. Genişletmek için tıkla... Diyecek bir şeyim kalmadı valla, ilginç. BIOS'u falan sıfırla olmadı BIOS'dan RAM frekansına bak, belki default frekansın altında çalışıyordur.
Eternalist Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 19 Haziran 2021 #35 mertpivvo dedi: Diyecek bir şeyim kalmadı vallahi, ilginç. BIOS'u falan sıfırla olmadı BIOS'dan RAM frekansına bak, belki default frekansın altında çalışıyordur. Genişletmek için tıkla... BIOS'a şu anda giremiyorum nedense, PC açılırken klavye çalışmıyor. Sence çıkarayım mı peki RAM'leri? Ne yapmalıyım?
mertpivvo dedi: Diyecek bir şeyim kalmadı vallahi, ilginç. BIOS'u falan sıfırla olmadı BIOS'dan RAM frekansına bak, belki default frekansın altında çalışıyordur. Genişletmek için tıkla... BIOS'a şu anda giremiyorum nedense, PC açılırken klavye çalışmıyor. Sence çıkarayım mı peki RAM'leri? Ne yapmalıyım?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #36 Eternalist dedi: BIOS'a şu anda giremiyorum nedense, PC açılırken klavye çalışmıyor. Sence çıkarayım mı peki RAM'leri? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kafana göre takıl.
Eternalist dedi: BIOS'a şu anda giremiyorum nedense, PC açılırken klavye çalışmıyor. Sence çıkarayım mı peki RAM'leri? Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kafana göre takıl.