GTS 450 Sisteme Upgrade

28118

Kilopat
Merhaba arkadaşlar;

Şu an elimde

İşlemci: Amd Athlon II x3 450 3.2 GHz
Ekran kartı: GTS 450
RAM: 4 GB DDR3

Anakartım ise RAM slotlarında problem olduğundan dolayı artık emekliye ayrıldı. Sizlerden fikir almak istediğim konu bir anakart alıp aynı sistemle devam mı etmeliyim ? Ya da var olan bileşenleri elden çıkartıp artık yeni bir sistememi geçmeliyim ? Oyun oynuyorum. Fakat oyunları en yüksek çözünürlük ve ayarlarda oynamak gibi bir takıntım yok. Normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynasam yeterli. Yeni sisteme 2300-2500 TL arası bir bütçe ayırabilirim. Sizce değer mi ? Bu bütçeye ne yapmalıyım ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki sisteme alternatif olarak şunu önerebilirim. İşlemcin 3 çekirdekli ama 1 çekirdeği kapalı. Yani çekirdek açılabilir. Buda yeni alacağın karta darboğaz yapma olasılığını düşürecektir.
Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar Bu anakartı alın. Çekirdek açma özelliği mevcut.
Powercolor R9 270 Turboduo Gddr5 Oc 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekrankartını alınız. Elinizdeki işlemcinin çekirdeği açıldığı zaman darboğaz en fazla %1-2 olacaktır diye düşünüyorum.
Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar Bu soğutucu ile elinizdeki işlemcinin çekirdeği açıldığında oluşan ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.
Böylelikle 727 tl'ye seni oyunlarda ultra-high idare edecek update yapmış olursun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı