GTS 450 Sisteme Upgrade

28118

Kilopat
Merhaba arkadaşlar;

Şu an elimde

İşlemci: Amd Athlon II x3 450 3.2 GHz
Ekran kartı: GTS 450
RAM: 4 GB DDR3

Anakartım ise RAM slotlarında problem olduğundan dolayı artık emekliye ayrıldı. Sizlerden fikir almak istediğim konu bir anakart alıp aynı sistemle devam mı etmeliyim ? Ya da var olan bileşenleri elden çıkartıp artık yeni bir sistememi geçmeliyim ? Oyun oynuyorum. Fakat oyunları en yüksek çözünürlük ve ayarlarda oynamak gibi bir takıntım yok. Normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynasam yeterli. Yeni sisteme 2300-2500 TL arası bir bütçe ayırabilirim. Sizce değer mi ? Bu bütçeye ne yapmalıyım ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki sisteme alternatif olarak şunu önerebilirim. İşlemcin 3 çekirdekli ama 1 çekirdeği kapalı. Yani çekirdek açılabilir. Buda yeni alacağın karta darboğaz yapma olasılığını düşürecektir.
Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar Bu anakartı alın. Çekirdek açma özelliği mevcut.
Powercolor R9 270 Turboduo Gddr5 Oc 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekrankartını alınız. Elinizdeki işlemcinin çekirdeği açıldığı zaman darboğaz en fazla %1-2 olacaktır diye düşünüyorum.
Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar Bu soğutucu ile elinizdeki işlemcinin çekirdeği açıldığında oluşan ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.
Böylelikle 727 tl'ye seni oyunlarda ultra-high idare edecek update yapmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…