GTÜ Bilgisayar Mühendisliği vs YTÜ Bilgisayar Mühendisliği

Equcuk

Femtopat
Daha fazla  
İki bilgisayar mühendisliğine de puanım yetiyor fakat özellikle YTÜ de zorunlu hazırlık olması (hazırlık okumamayı tercih ederim ve gtü ye gidersem hazırlık geçme sınavını geçebilecek seviyede olduğumu düşünüyorum) ve buna rağmen %30 İngilizce olması gerekse eğitim kadrosu olarak GTÜ'nün birkaç yerde daha iyi olduğunu okumamdan dolayı çok kararsız kaldım fakat GTÜ'ye gidersem sıralamam boşa gitmiş olacak gibi geliyor. Görüş ve tavsiye verebilir misiniz?

Eğitimleri ne kadar iyi bilmiyorum ancak dediğine göre ytü %100 İngilizce bir bölüm. Direkt ytü derim. Yeterli düzeyde İngilizce bilmeden bilgisayar mühendisliği okunmamalı diye düşünüyorum. Gerekirse 2 yıl hazırlık okunur ama İngilizce öğrenilmeli

ytü bilgisayar için %30 ingilizce diyor %100 olsaydı bende düşünmeden yazardım fakat %30 olması yeter mi diye düşündürüyor ister istemez

Herkese teşekkür ediyorum tercihimi YTÜ'yü daha öne yazmaktan yana kullandım

Herkese teşekkür ediyorum tercihimi YTÜ'yü daha öne yazmaktan yana kullandım

İki üniversite de gayet iyi akademik kadro açısından ancak ben YTÜ daha köklü bir üniversite olduğu için YTÜ derdim. Ancak GTÜ mezunları da kurumsal şirketlerde çalışıyor o anlamda GTÜ gelirse de memnun olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…