GTÜ vs İYTE

İyte merkeze uzak daha demin yanından geçtik ancak mükemmel bir üniversite. Çevresi ve öğretmenleri hoş bir yakınım orada okuyor.
Teşekkür ederim.

@Abdullah_Kadir ikisinin kadrosunu kiyasladin mi hocam?
Hocam kadro olarak İYTE biraz daha önde gibi. ODTÜ,İTÜ gibi üniversitelerden mezun ve Lisanları yurt dışından olan bir sürü hoca var. Ancak GTÜ'nün sanayinin dibinde olması ve Tübitak,Aselsan gibi kurumlarda GTÜ'nün namının olması arada kalmama sebep oldu.

Kampüsleri gezeceğim ancak GTÜ'ye yatkınlığım arttı. GTÜ'de okuyanlar ile konuşma fırsatı buldum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar buralarda okuyan yahut bilgi sahibi olan var mı? İkisinin de eğitimi İngilizce. Bölüm olarak makine mühendisliği. Barınma, ulaşım vb. açıdan değerlendirirseniz sevinirim. @333365

İzmir yüksek teknoloji mezunu birçok arkadaşım var zaten ülke genelinde de çok popüler bir üniversitedir. Gebze teknikten hem akademik kadro hem de imkanlar açısından daha iyi.

Iytede okuyup sektöre yakın bir yere taşınma fırsatınız varsa düşünmeyin derim ama yoksa gebze de çok iyi bir üniversite.

Önce GTÜ yazacağım galiba. Eğitim kadrosu aslında eşit gibi bir şey belki İYTE bir adım daha önde olabilir ama GTÜ'nün sanayinin dibinde olması beni ikna etti şimdilik. Teşekkürler.

Nereyi tercih ettiniz? 5 gün seyahatsever programı ile İ.Y.T.E deki kyk yurdunda konakladım şehirden uzaktı ama çok sevdim orayı özellikle köydeki öğrenci mekanlarını
Bu sene oraya yerleşen öğrencilere fabrikayı öneririm güzel ve ucuz bir yer.

Ahhh içimde yara kaldı keşke hortlatmasaydınız. İkisini de yazdım ikisi de gelmedi bu sene makine mühendisliğindeki inanılmaz yükselişten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…