GTX 1030 vs. 560 Ti

Bayram Bulut

Decapat
GTX 1030 - GTX 560. Hangisi daha iyi? :)

PUBG Mobile, Fornite, CS GO gibi oyunlarda düsük-orta-yüksek ayarlarda kaç FPS alırım ve hangi ekran kartı iyi?

Anakart: Casper Nirvana Desktop 1.0 Anakart
İşlemci: i3 4130
Güç Kaynağı: 400 W PSU
RAM: Elixir 8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ikinci el bir kart almanız saçma olacaktır. Bütçeyi biraz yükseltip en azindan RX 560 alın. GT 1030 ile aralarında çok fiyat farkı yok.

Geçmişte Aliexpress üzerinden kart alan kullanıcılar bir kaç ay sonra arıza konuları açmaya başladı.

PUBG Mobile, Fornite, CS GO gibi oyunlarda düsük-orta-yüksek ayarlarda kaç FPS alırım ve hangi ekran kartı iyi?

Gt 1030 alın 560 daha güçlü ama eskiye para vermeyin. GTX 560 Fermis serisi GPU olduğu için artık driver güncellemesi yok. İsterseniz Fermis seri Gpu listesine bibakın derim.

Yukarıdaki cevaplara genel olarak katıldığımı söylemeliyim. Ama sorunuzun cevabını vereyim, GTX560Ti, GT1030'dan yaklaşık olarak %15 daha güçlü. Bu arada elinizdeki güç kaynağı kaliteli değil ise sisteme 560Ti takılması durumunda değiştirmek zorunda kalacaksınız. 560Ti 170W güç tüketiyor.

Büçyenizin durumu ne bilmiyorum, çok değilse US $56.7 19% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı 750Ti almanızı öneririrm. Eğer alınabiliyorsa RX560'ı da önerebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba ben şu anda 1030 kullanıyorum ve Letgo'dan 330 TL'ye driver guncellenince siyah ekran veren bir 560 Ti buldum almaya degermi ve bu sorunu cozebilir miyim lutfen yardimci olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı