GTX 1040 ve 1050 çıkış tarihi

Efehanbs

Kilopat
Daha fazla  
Üniversite için yeni bir kaptop alacağım fakat bir önceki açtığım konuda kafamı karıştıran cevaplar aldım. GTX 1040 ve 1050'yi beklememin yararıma olacağı söylendi. Tabikide bir üst seri daha iyi olacaktır fakat ne zaman geleceğini bilmediğim için beklemek konusunda kararsızım bu konuda bilgisi olan varsa düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler. @RecepBaltaş @AliGüngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst seri beklemek bence mantıklı ama şunu da söyleyebilirim; eğer çok güçlü ekran kartı isteyen oyunlar oynamıyorsanız veya çok fazla oyun oynamıyorsanız şuan ki bütçenizle herhangi bir cihaz alabilirsiniz ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Ama daha yüksek performanslı cihaz almak istiyorsanız ve yüksek performans benim için önemli diyorsanız o zaman biraz daha sabretmekte fayda var sonuç olarak daha kimse 1 ay 2 ay gibi tam bi tarih veremez 1050 1040 gibi modeller için. Yani sizin acilen bi cihaza ihtiyacınız varsa ve lol vs. gibi oyunlar oynuyorsanız 9XXm li mıdellerde işinizi görür. Ama gta 5 bf 1 gibi oyunlar oynuyorsanız sabretmeniz daha mantıklı olacaktır.

Daha çok lol, CS:GO, crysis3 multiplayer h1z1 gibi oyunları oynarım. GTX 960M benim işimi görür gibi geliyor. Sizce şu ürünü almak mantıklı mıdır? Sonuçta 16GB ram gereğinden fazla.
GE72-6QC-059TR

Birde eklemek istediğim bir konu var.17 inç laptopdaki oyun performansıyla 15 inçdeki oyun performansı farklılık gösterir mi? Daha az fps alırmıyım 17 inç de?

Hayır fps hiç değişmez 17 inç sadece daha büyük o kadar ayrıca dediğiniz oyunları 960m ile oynarsınız . Linkini paylaştığlınız cihazı alabilirsiniz sizin işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı