GTX 1050 4GB CS GO FPS sorunu

xkanx44

Hectopat
Herkese iyi forumlar. Diğer oyunlarda herhangi bir FPS düşüklüğü yaşamıyorum. Sadece CS GO'da sorun yaşıyorum. Oyunun ana menüsüne girince FPS 170-200 arası alıyorum maça girince 40-70 arası alıyorum. Maçtayken ESC basınca 100-130 arası alıyorum. Laptop kullanıyorum geçen haftalarda yeni bir monitör aldım, onu bağladığım için bu sorun oldu diye düşünüyordum. Monitörü çıkarınca da sorun düzelmedi. Sistem özelliklerim: İşlemci: i7-7700HQ, Ekran kartı: GTX 1050 4 GB, RAM 8 GB. Monitör Özellikleri: 144Hz 1MS curved. Sizce neden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi forumlar. Diğer oyunlarda herhangi bir FPS düşüklüğü yaşamıyorum. Sadece CS GO'da sorun yaşıyorum. Oyunun ana menüsüne girince FPS 170-200 arası alıyorum maça girince 40-70 arası alıyorum. Maçtayken ESC basınca 100-130 arası alıyorum. Laptop kullanıyorum geçen haftalarda yeni bir monitör aldım, onu bağladığım için bu sorun oldu diye düşünüyordum. Monitörü çıkarınca da sorun düzelmedi. Sistem özelliklerim: İşlemci: i7-7700HQ, Ekran kartı: GTX 1050 4 GB, RAM 8 GB. Monitör Özellikleri: 144Hz 1MS curved. Sizce neden oluyor?
CS:GO'da sorun var kardeşim. Oyun dilini ingilizce yapıp dene.

Rehberime bakmanızı tavsiye ederim.

Oyunun ayarları ne peki?
Görüntü ayarları diyorsan hepsi en düşük.
Son güncellemeden sonra birçok kişide bu sorun var. Steam'de dosya doğrulaması yaparsan sorunun çözülür.

Doğruladım girdim FPS'de bi artış olmadı ama kasmıyor, 150 FPS gibi oynuyorum garip :D sağol.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı