GTX 1050 4GB ve I7 7700 Notebook Performans Sorunu

Ben en iyisi bi servise vereyim döndüğünde ne olmuş değişenleri yazarım.

Öncelikle GPU ve CPU'yu bilgisayarın çok az kullanıyor ve GTX 1050 Ti'ye göre sıcaklık değerleri çok fazla. Benim NVIDIA GTX 1050'yi overclock yaptığım halde Origins'de en fazla 83 derece gördü ama GTX 1050 Ti %67 GPU kullanırken bu sıcaklık değeri çok fazla. 1 yılı geçtiyse eğer termal bakım yaptırın olmadı sıvı soğutma alın.

GTX1050 var ti yok hocam, 11 aylık laptopum da bakımı serviste yaparlar sanırım değil mi ?

GTX1050 var ti yok hocam, 11 aylık laptopum da bakımı serviste yaparlar sanırım değil mi ?
Hmm, pardon yanlış okumuşum affınıza sığınıyorum. 4 GB var, dediğim gibi yine fazla eğer overclock vs. yapmadıysanız. Onun dışında evet bakımı yaparlar teknik serviste. Bir de en düşük ayarlarda diyorsunuz cidden sıkıntı 84 derece, 11 aylık laptop için. Sanırsam overclock yapılmamış ve overclocksuz 84 derece fazla. Ben GTX 1050 2 GB overclocklu halde Assassin's Creed Origins'de Medium-High 60-40 fps ve 83 derece alıyorum, ki Fifa o kadar donanım gerektirecek bir oyun değil. Teknik servis sorununuzu halledecektir diye umuyorum.

Estağfurullah hocam ne demek. Yollayacağım teknik servise şu önümüzdeki hafta CS Go ve Pubg deneyeceğim önce sonra duruma göre yollayacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.[emoji5]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…