GTX 1050 85 derece oluyor

ELDRITCH09

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım (Afox 2 fanlı GTX 1050) FurMark testinde ilk 30saniye 50 derece sonra bir anda 85 derece oluyor normal midir? Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım (Afox 2 fanlı GTX 1050) FurMark testinde ilk 30saniye 50 derece sonra bir anda 85 derece oluyor normal midir? Ne yapmam gerekir?

Ekran kartında boru yok ondan dolayı bu kadar çıkıyor aynı sorun bende de var normal ekran kartınıza göre. Normalde cidden yüksek derece.

Ekran kartında boru yok ondan dolayı bu kadar çıkıyor aynı sorun bende de var normal ekran kartınıza göre. Normalde cidden yüksek derece.

Aklımda termal macun yenilemek var çünkü alındığından beri hiç yenilenmemiş.

Genlerden bende de çok ısınıyordu 4 yıldır bakım yapmadığım gtx 1070 kartıma Rampage Tm 30 modeli Gri macın adım ve ısı değerleri 25 derece fark etti erkan kartı 1 gün boyunca 100% performansta (Mining) çalışıyor vaziyette fanlar %80 değerinde ısı değeri gündüz 57 gece 53. Bakım şart. 1 Liralık macunla sakın bakım yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…