GTX 1050 - Abra A5 V15.4 Dying Light 2 kaldırır mı?

Monster Abra A5 v15.4
- i7 işlemci
- 8 GB RAM
- GTX 1050 3 GB
- 237 GB SSD

1-)Bu sistemle Dying Light 2'yi oynayabilir miyim?
2-)Eğer oynayabilirsem bilgisayara çok zarar verir mi diye korkmam gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilen RTX 2060, minimum sistem gereksinimlerinde ise GTX 1050 Ti var. Sizin GTX 1050 Mobile. Kağıt üstünde yazanlara göre, en düşük ayarlarda en azından 40 FPS ve üzeri verebilmeli. Zarar verme vermeme, oyundan ziyade bileşenlerin yapı ve kalitesine bağlı. Zaten sıcaklık durumunda sistem kendisini kapatır. Yani ekran kartını yaktı hikayeleri geçmişte kaldı. Ancak sistemin tam performansını verebilmesi dediğim gibi bu bileşenlerin kalitesine ve soğutma sistemine bağlı.

Belki oyunun optimizasyonu çok başarılı olur ve tahminlerimizin üstünde FPS ile oynanabilir. Ama düşük ihtimal ve bence bu konuda sorunlu çıkabilir ve düşük ayarlara rağmen sabit 60 FPS oynayamamak pek keyif vermeyebilir. Kaldırır kaldırmazdan ziyade oyunun nasıl ve ne kalitede oynanacağı daha önemli olabilir.

Monster Abra A5 v15.4
- i7 işlemci
- 8 GB RAM
- GTX 1050 3 GB
- 237 GB SSD

1-)Bu sistemle Dying Light 2'yi oynayabilir miyim?
2-)Eğer oynayabilirsem bilgisayara çok zarar verir mi diye korkmam gerekir mi?

Düşükte 40-50 FPS arası oynatır.

Zarar vereceğini sanmıyorum.

Zaten kış aylarındayız, bilgisayarım yazın olduğu gibi ısınmıyor Far Cry 5'te şu an soğutucu olmadan 65-70 dereceyi geçmiyor.

Bir de üstüne soğutucu ile kullanınca oyun oynarken bile bilgisayar adeta buz kesiyor.
Düşükte 40-50 FPS arası oynatır.

Zarar vereceğini sanmıyorum.
İyi ya çok sevindim, Dying Light'ın hastasıyım resmen.

Far Cry 5 için güzel sıcaklık değerleri geri kalanı oyunu kağıt üstünde belirttikleri sistem gereksinimlerini karşılayabilecek şekilde çıkarabilmeleri. Hatta dediğim gibi olurda bir şekilde optimizasyonu çok başarılı olursa ne ala, daha fazla FPS alınabilir.

İnşallah sıkıntısız oynayabilirim, 45-50 FPS düşük ayar da olsa.

Sizin kast ettiğiniz düşük ayar, 1080p düşük ayarı mı yoksa 720p orta ayarı mı?

Düşük ayarda 1080p için demiştim. Hatta lossless scaling propramı ile Nis'i seçip ölçekleyerek biraz daha FPS artışı sağlanabilir. Çözünürlüklerden bahsedince bu program aklıma geldi. Ve son olarak, bu oyunun Online tarafı var. Ben onu unutmuştum. Bu durumda çok fazla oyuncuya ulaşmaları firma için avantajlı olacak. Bu sebeple optimizasyon konusunda tahmin ettiğim kadar kötü olmayabilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş GTX 1050 M'de oyunu oynamış, genel bir fikir verebilir. Gerçi 1600×900'de açmış oyunu ve fps izleyicisi kapalı.

Son düzenleme:

Kankaa indirdin mi kaç FPS aldın? Bende de 1050 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…