GTX 1050 Boşta 60 Derece Normal mi?

Kusura bakmayın @Shinsai. @269184 tarafından paylaşılan görseli sizin sandım. IOBit programları @269184 arkadaşımızın bilgisayarında yüklü. Mesajları karıştırdım.

Aida64 Extreme programı ile bakabilirsiniz değerlere. Bilmediğiniz bir uygulama yüklediyseniz arka planda ekran kartını çalıştırabilir. Ya da mining virüsü de bulaşmış olabilir. MSI Afterburner programındaki bu görseller ile anlamak zor. Ekran kartınız yükte şuan. Çünkü son güçte çalışıyor gibi. Görev yöneticisine bakın.

Kart yükte gibi gözüküyor. Arka planda çalışan bir uygulama veya video falan olmadığına emin misiniz? Kart profiliniz dengeli modda mı?
Kartım yüksek performans modunda.
Görev yöneticimde virüs var ekran kartım 1784 MHz ile çalışıyor normalde. Silinmiyor dosya format atabilirsem denerim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dengeli moda alın.
Alsam da bir fark göremedim ne yazık ki. Sistem çekirdek hızı 1366 Bellek, 3504 MHz ile dönmeye devam etmekte. Arkada bir program falan hiç bir şey açık değil. Resmi;
Fanlar döndüğü için serin yoksa 60 derece sabit dostlar. Sebebi nedir bunun ya ?

Sistem şu an boşta. Hiç bir şey açık değil ve sorun bariz ortada. Son hızda olmasa da hızlı çalışıyor kart. Fanlar olmasa 60 dereceyi geçmişti.
Çekirdekler 1300, bellekler 3500mhz de sürekli çalışıyorsa, boşta 60 derece çok normal.
Sebebi ne olabilir ki ? Sistem boşta yüksek hızda çalışmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…