kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Ocak 2020 #1 Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #2 kivancagaoglu dedi: Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Eki Görüntüle 487099 Genişletmek için tıkla... GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır.
kivancagaoglu dedi: Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Eki Görüntüle 487099 Genişletmek için tıkla... GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır.
Kemal Gül07 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #3 Kartı sözkonusu Pc'ye yeni mi taktınız? Yeni taktınızsa eski ekran kartı sürücülerini kaldırdınız mı?
Kartı sözkonusu Pc'ye yeni mi taktınız? Yeni taktınızsa eski ekran kartı sürücülerini kaldırdınız mı?
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Ocak 2020 #4 Agnes dedi: GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kemal Gül07 dedi: Kartı sözkonusu Pc'ye yeni mi taktınız? Yeni taktınızsa eski ekran kartı sürücülerini kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... yok hayır fakat yaklaşık 4-5 gün önce format attım. Agnes dedi: GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... şuan deniyorum olumlu olumsuz geri dönüş sağlayacağım.
Agnes dedi: GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kemal Gül07 dedi: Kartı sözkonusu Pc'ye yeni mi taktınız? Yeni taktınızsa eski ekran kartı sürücülerini kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... yok hayır fakat yaklaşık 4-5 gün önce format attım. Agnes dedi: GeForce Experience’den yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... şuan deniyorum olumlu olumsuz geri dönüş sağlayacağım.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #5 kivancagaoglu dedi: yok hayır fakat yaklaşık 4-5 gün önce format attım. şuan deniyorum olumlu olumsuz geri dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
kivancagaoglu dedi: yok hayır fakat yaklaşık 4-5 gün önce format attım. şuan deniyorum olumlu olumsuz geri dönüş sağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 15 Ocak 2020 #6 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Şuradan indirip siz yükleyin belli ki windows sıkıntı yaşıyor.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Şuradan indirip siz yükleyin belli ki windows sıkıntı yaşıyor.
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Ocak 2020 #7 Agnes dedi: Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... böyle oldu suatonuk dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Şuradan indirip siz yükleyin belli ki windows sıkıntı yaşıyor. Genişletmek için tıkla... deniyorum tamamdır Agnes dedi: Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... tamam göz atacağım
Agnes dedi: Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... böyle oldu suatonuk dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Şuradan indirip siz yükleyin belli ki windows sıkıntı yaşıyor. Genişletmek için tıkla... deniyorum tamamdır Agnes dedi: Oradan da olmazsa yüklü olan sürücüyü kaldırıp attığım linkten manuel olarak kurun. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... tamam göz atacağım
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #8 kivancagaoglu dedi: Eki Görüntüle 487107 böyle oldu Genişletmek için tıkla... GeForce Experience’den mi oldu yoksa manuel mi kurdunuz ?
kivancagaoglu dedi: Eki Görüntüle 487107 böyle oldu Genişletmek için tıkla... GeForce Experience’den mi oldu yoksa manuel mi kurdunuz ?
kivancagaoglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 263 Çözümler 4 15 Ocak 2020 #9 Agnes dedi: GeForce Experience’den mi oldu yoksa manuel mi kurdunuz ? Genişletmek için tıkla... Experience den olmadı simdi manuel indiriyorum. Son düzenleme: 15 Ocak 2020
Agnes dedi: GeForce Experience’den mi oldu yoksa manuel mi kurdunuz ? Genişletmek için tıkla... Experience den olmadı simdi manuel indiriyorum.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #10 kivancagaoglu dedi: Experience den oldu simdi manuel indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Experience’den olmadı mı diyecektiniz acaba ? Çünkü attığınız fotoğrafda olmuş gibi gözükmüyor. Aman neyse boşverin sonuçta sorun çözülmüş bende gereksiz ayrıntıya giriyorum . İyi geceler diliyorum.
kivancagaoglu dedi: Experience den oldu simdi manuel indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Experience’den olmadı mı diyecektiniz acaba ? Çünkü attığınız fotoğrafda olmuş gibi gözükmüyor. Aman neyse boşverin sonuçta sorun çözülmüş bende gereksiz ayrıntıya giriyorum . İyi geceler diliyorum.