GTX 1050 FiveM FPS Problemi

Zunqa

Kilopat
Merhabalar. FiveM'de FPS düşmesi problemi yaşıyorum. Bilgisayarımda GTX1050, i3 4130 işlemci ve 8 GB DDR3 RAM var. RAM kullanımına baktığımda 7, 9 GB'ın üstünde oluyor. RAM'in sorun çıkardığını düşünüyorum. RAM yükseltme nasıl olur veya farklı bir sebepten mi sorun oluyor? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

RAM ve işlemci sorun çıkartıyor FiveM hem en az 4 çekirdekli işlemci hem de önerilende 16 GB RAM istiyor işlemcinizi ve RAM'i yükseltin ya da direk AM4 platformuna geçiş yapabilirsiniz.

Min. bütçeyle geliştirmeler yapacak olsak ne almamı tavsiye edersiniz?

İkinci el işlemci almak problem çıkarır mı, kullandıkça performans düşmesi gibi. Bir de bilgisayara yeni RAM ve işlemci takıldığında ne gibi bir işlem yapmak gerekir?

İkinci el işlemci almak problem çıkarır mı, kullandıkça performans düşmesi gibi. Bir de bilgisayara yeni RAM ve işlemci takıldığında ne gibi bir işlem yapmak gerekir?

Hiçbir işlem yapmanıza gerek yok direk takın sadece RAM alırken dediğim program ile bakın aynı özelliklerde markadan RAM almaya bakın o zaman sıkıntı olmaz işlemciyi de direk takabilirsiniz eğer el yatkınlığınız yoksa işlemci takmak tehlikeli olabilir pinleri kırabilirsiniz yardım alıp takabilirsiniz bilmiyor iseniz.

Anladım, tamamdır. Yardımınız için teşekkür ederim.
CPU-Z'den ve kasanın içini açıp baktım. RAM'ler 4*2 Kingston 1333 MHz RAM. Anakartta 2 slot olduğu için şimdilik bir tane 8 GB 1333 MHz Kingston RAM alsam daha sonra diğer 8 GB'ı alsam RAM'lerin 4 GB - 8 GB gibi farklı olması bir problem çıkartır mı? Bir de işlemci değiştirirken fanını falan anakartı kasadan sökmeden takmak mümkün mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…