GTX 1050 FSR destekliyor mu?

Evou

Hectopat
Selam arkadaşlar, Dying Light 2 satın alacağım FSR ile oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım? Sistem bu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam olmazsa iade edip God of War alırım. God of War nasıl gözükür? Önerilen gereksinimlerde GTX 1060 diyor bende 1050 var medium ayarlarda 40 50 FPS alsam yeter.
1060 ile 1050 arasında dağlar değil gezegenler arası fark var hocam. GoW Low'da 25 FPS verebilir belki.

Selam arkadaşlar, Dying Light 2 satın alacağım FSR ile oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım? Sistem bu şekilde:
Destekliyor ama görüntü çok kötü DL2'de denedim.

Hocam olmazsa iade edip God of War alırım. God of War nasıl gözükür? Önerilen gereksinimlerde GTX 1060 diyor bende 1050 var medium ayarlarda 40 50 FPS alsam yeter.
1050 ile FSR Ultra Quality olarak açık bir şekilde Low ayarlarda 35-40FPS alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050 ile FSR Ultra quality olarak açık bir şekilde Low ayarlarda 40FPS alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 30 FPS sabit medium oynatmaz mı?
Hocam çok kararsız kaldım bu gece indirmeye koyacağım cidden Dying Light 2 çamur gibi mi gözükür?

Hocam 30 FPS sabit medium oynatmaz mı?
Hocam çok kararsız kaldım bu gece indirmeye koyacağım cidden Dying Light 2 çamur gibi mi gözükür?
FSR açmadan 30 FPS sabit oynanıyor oyun 1050 ile. Ben oynamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı