GTX 1050 GTA 5 Performansı Nasıldır?

eren2662

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5'de olan indirim beni cezbetti. Ryzen 3 1200, GTX 1050 2GB, 8GB RAM 120GB SSD ile oynayabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Full ayarlarda rahatlıkla +50 FPS verir.

Sisteminiz yeterli de, o SSD'de boş alan var mı? Ayrıca SSD'den tam performans alabilmeniz için %25'inin boş bırakılması tavsiye ediliyor.

Sisteminiz yeterli de, o SSD'de boş alan var mı? Ayrıca SSD'den tam performans alabilmeniz için %25'inin boş bırakılması tavsiye ediliyor.
Sadece işletim sistemi kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman yeterli. Ancak ben yine de size programlar, oyunlar ve depolama için 1TB'lık bir disk de almanızı öneririm.

O zaman yeterli. Ancak ben yine de size programlar, oyunlar ve depolama için 1TB'lık bir disk de almanızı öneririm.
1TB harddisk de var zaten.

Peki The Witcher 3 oynayabilir miyim orta yada yüksek ayarlarda akıcı şekilde ?

Ben de bahsettiğin sistem var OC falan yapmadım stok halinde her şeyi en full ayarlarda 1080p'de en düşük 45 FPS en yüksek 60FPS aldım, en full değilde sadece high ayarlarda ise 70 80 hatta 100 FPS aldım.

Witcher 3 de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…