O çözüleli uzun zaman oldu ama donanım gereksinimi yüksek. Masaüstü GTX 1050 bile düşük ayarlarda 30 FPS'i ancak alıyor FSR 2.1 Balanced ve 16 GB RAM takviyesiyle sen hiç kasma derim.
Bu daha 2 sene önce yapılmış oyun, ileride çıkacak Matrix Awakens, GTA VI gibi şehir için oyunlarının bundan da ağır olacağını düşünürsek ufaktan yeni bir sistem planı yapılmalı.
Anladım Cyberpunk'da optimizasyon sorunu çözüldü diyorlar bilginiz var mı Uncharted yeni geldi bence donma olur sanmıyorum oynayabileceğimi Dying Light2 de sorun çıkar mı acaba?
O çözüleli uzun zaman oldu ama donanım gereksinimi yüksek. Masaüstü GTX 1050 bile düşük ayarlarda 30 FPS'i ancak alıyor FSR 2.1 balanced ve 16 GB RAM takviyesiyle sen hiç kasma derim.
Bu daha 2 sene önce yapılmış oyun, ileride çıkacak matrix awakens, GTA V'ı gibi şehir için oyunlarının bundan da ağır olacağını düşünürsek ufaktan yeni bir sistem planı yapılmalı.
Sistem toplamak bende istiyorum sıkıntı şu Türkiye de çalışsam bile yetmiyor para mecbur aileden destek isticem onlarda daha yeni diyor 4 yıl geçti bir de ekran kartı öldü.
O çözüleli uzun zaman oldu ama donanım gereksinimi yüksek. Masaüstü GTX 1050 bile düşük ayarlarda 30 FPS'i ancak alıyor FSR 2.1 Balanced ve 16 GB RAM takviyesiyle sen hiç kasma derim.
Yeni sistem alana kadar idare edebilir bence, oyunun düşük ayarlarda da yansımaları ve dokuları güzel olduğundan ağır bir oyun. Ki bence FSR performans modunda da oynayabilir, FSR 1.0 kadar rezil bir görüntü sunmuyor. (RDR2'de test ettiğim kadarıyla söylüyorum, diğer oyunlarda değişir, şahsen o kadar dert etmem aşırı bulanıklık olmadığı sürece)
Forumda birkaç yıldır takılmıyorum bu sene yeniden geldim daha önceden de kaynak olarak kullanıyordum şimdi bakınca harbiden açılan konulara falan cevap bile verilmemiş bundan sonra kaynak olarak kullanmayacağım öyleyse.
Sistem toplamak bende istiyorum sıkıntı şu Türkiye de çalışsam bile yetmiyor para mecbur aileden destek isticem onlarda daha yeni diyor 4 yıl geçti bir de ekran kartı öldü.
Ben öğrenciyim gtx 1650 süper kullanıyorum. Çoğu oyunu oynamama yetiyor ve güçlü bir kart denilebilir. Ama anlattığınız 1050 oyun için iyi bir kart değil malesef umarım istediğiniz pc yi toplarsınız.
Kötü olmuş bu ama hani aklında olsun. CP77 çıkışı kötü yaptı ama ne kadar toparlansa da bu yani, ağır oyun. Dying Light 2 de ağır bayağı. Uncharted ile beraber eğer oynamadıysan Tomb Raider üçlemesi de bu sisteme daha uygun ve çok güzel oyunlar. Tabii Witcher 3 de var.
FSR 2.1 hayat kurtarıcı olabiliyor bu tarz ağır oyunlarda ama 1050 yerine 1060 olsaydı keşke.
Ben öğrenciyim GTX 1650 Super kullanıyorum. Çoğu oyunu oynamama yetiyor ve güçlü bir kart denilebilir. Ama anlattığınız 1050 oyun için iyi bir kart değil maalesef umarım istediğiniz PC'yi toplarsınız.
Kötü olmuş bu ama hani aklında olsun. CP77 çıkışı kötü yaptı ama ne kadar toparlansa da bu yani, ağır oyun. Dying Light 2 de ağır bayağı. Uncharted ile beraber eğer oynamadıysan Tomb Raider üçlemesi de bu sisteme daha uygun ve çok güzel bir oyun. Tabii Witcher 3 de var.
FSR 2.1 hayat kurtarıcı olabiliyor bu tarz ağır oyunlarda ama 1050 yerine 1060 olsaydı keşke.