GTX 1050 hangi oyunları kaldırır?

Anladım bir oyun alırsam Uncharted mı önerirsiniz?

Tavsiyeniz için teşekkürler 1050 evet güçlü bir kart değil biliyorum ama gel gelelim bunu aileme anlatamıyorum.

Senin ekranın çözünürlüğü ne? Biz burada 1080P üzerinden gidiyoruz ama 720P oynuyorsan aslında Cyberpunk 2077 ve Dying Light 2'yi 720P düşük ayarlar + FSR ultra ile 40-45 FPS oynayabilirsin. Bu çözünürlükte RAM ihtiyacı da düşecektir.

Tam test videosu bulamadığım için tahmin yapıyorum yalnızca. Para vermeden indirip deneme şansı da var biliyorsun ne demek istediğimi.

Anladım bir oyun alırsam Uncharted mı önerirsiniz?

Bu üçü arasında gereksinimi en düşük olan bu.

Laptop kullanıyorum fazla çözünürlük hakkında bilgim yok da atayım SS ekranlardan

Dosya Ekleri

• IMG-20221226-WA0000.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 31
Test videolarında 1080p de sıradan gtx 1650 bile 40 45 fps alıyordu bence gtx 1050 nin 720p de de pek bir umudu yok.

Test videolarında 1080p de sıradan GTX 1650 bile 40 45 FPS alıyordu bence GTX 1050'nin 720p de de pek bir umudu yok.

Bana yardımcı oldunuz için hepinize teşekkür ederim evet mutlu olmadım çünkü istedim oyunları oynamak için sistemim yeterli değil zar zor bir Uncharted oynayabiliyorum ama gene de bana söylediğiniz için sağ olun tek seçenek aile bireylerini rahatsız edecek derecede yeni sistem istemek gibi.

Umarım istediğin pc yi alabilirsin. Çözüldü olarak raporlayabilir misin? Bunun gibi sorusu olan varsa boşuna konu açmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…