GTX 1050 i5 8300H GTA 5 kasma ve donma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

qatss

Centipat
GTX 1050 4 GB.
i5 8300H.
8 GB RAM.
1TB HDD.
ASUS FX505GD Gaming laptopumda arkadaşlarımla GTA 5 Online'da yarışıyoruz fakat benim oyunum inanılmaz kasıyor ve donuyor sürekli beni geri atıyor. Bütün ayarlar normalde ve kapalıda sadece çözünürlük 1920X1080. oyun oynanmayacak derecede yardım eder misiniz?

GTX 1050 4 GB.
i5 8300H.
8 GB RAM.
1TB HDD.
ASUS FX505GD Gaming laptopumda arkadaşlarımla GTA 5 Online'da yarışıyoruz fakat benim oyunum inanılmaz kasıyor ve donuyor sürekli beni geri atıyor. Bütün ayarlar normalde ve kapalıda sadece çözünürlük 1920X1080. oyun oynanmayacak derecede yardım eder misiniz?

Aynı şey bende de var :D.

75-83 derece civarındaydı ekran kartı işlemci yi bilmiyorum o da o civarlardadır. Laptop olduğu için ısınması doğal diye düşünüyorum.

Elimde bilgi olmadan yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. MSI Afterburner ile işlemci ve ekran kartı ısı, saat hızı izlemeyi açıp buraya resim atabilirseniz yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı