GTX 1050 i7 7700HQ laptoptan GTX 1660S masaüstü bilgisayara geçilir mi?

İbrahim SARI72

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, şu anda i7 7700 HQ işlemci GTX 1050 ekran kartı 16 GB RAM 240 SSD ve 1 TB HDD takılı dizüstü bilgisayar kullanıyorum, HP Pavilion marka. Masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum oyun için, bir masaüstü sistem buldum laptop ile takaslı. Gigabyte GA A320 mh anakart, Ryzen 5 1600 işlemci, GTX 1660 Super ekran kartı 16 GB RAM 240 SSD ve 2 TB HDD var. Şimdi asıl sormak istediğim bu sistem işlemci, RAM ve ekran kartı yükseltmeye uygun mu? Oyun performansı laptopuma göre yüksek olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki laptopunuza göre evet bayağı yükselir ama bence laptop değiştirecekseniz artık RTX'i olan bir laptopa geçin.

Hocam aynı bilgisayara sahibim. Ben ona 7 yıldır bakım yapmadım dehşet ısınıyor. 1660 super nerdeyse 2 kat daha güçlü 1050'den.

Bütçeniz varsa elinizdeki Laptopu 10k benzeri fiyata satıp üzerine 10-12k ekleyerek daha güzel hazır bir sistem bakmanızı tavsiye ederim

Takasın üstüne para vermeceksiniz mantıklı olur sizin

Şu anki laptopunuza göre evet bayağı yükselir ama bence laptop değiştirecekseniz artık RTX'i olan bir laptopa geçin.
Rx6600 için extra fark istiyor onu almak daha mı mantıklı

Bütçeniz varsa elinizdeki Laptopu 10k benzeri fiyata satıp üzerine 10-12k ekleyerek daha güzel hazır bir sistem bakmanızı tavsiye ederim
Örnek verebilir misiniz

Yok hocam mantıklı değil gibi ya
Hocam laptopunuz 10-12k civari bir değere sahip. 5k daha üste koyunca sıfır kasalar satın alabilirsiniz. Mesela şuan i3 12100f 4060'li sistem 17k civarı olmalıydı

Arkadaşlar vereceğim paranın içinde monitör, 2 tb hdd, klavye, mause ve kulaklıkta var bunlarda dikkate alınız

Masaüstü sisteme geçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…