GTX 1050 için 300W PSU yeterli mi?

Daha fazla  
Sistemim;
  • Core İ5 (3330 veya 2400)
  • 300 W güç kaynağı
  • 8 GB bellek
  • GTX 1050 (Almayı düşünüyorum.)
Benim toplamda 600 TL bütçem var. Ben aslında GTX 950 ve VS 450 alacaktım. Ama GTX 950 hem ikinci el hemde fiyatları ateş pahası. GTX 1050 almak daha mantıklı geldi. Elimdeki güç kaynağı 224 W güç veriyor. 1 veya 2 aylığına GTX 1050 için yeterli gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Kafama çok takılmıştı. Bir sorum daha olacak. İşlemci için kule tipi soğutma aliyim mi ileride, yoksa kendi soğutucusu yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kalmış dostum artık. :) Görüntüye önem veriyorsan MSI modelini tercih et o zaman. Alternatif olarak RX 560 da düşünebilirsin.

Teşekkür ederim ama GTX 1050 düşünüyorum. Parayı topladığım zaman MSI alacağım. :)

Bir konuda daha yardım isteyeceğim. GTX 1050 75 W güç tüketiyor ama MSI GTX 1050 modelinin üzerinde 6 pinlik güç çıkışı var. Bunun nedeni nedir? Güç kaynağım 2 aylığına iş görür mü?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı