GTX 1050 için APU işlemci vs normal işlemci

deidara senpai

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi gunler. Kasamdaki işlemcimi ve anakartımı değiştireceğim. Elimde ASUS NVIDIA GTX 1050 ekran kartım var. Oyun oynamak icin toplayacağım sistemi sizce ekran kartımı satıp dahili ekran kartı olan Ryzen 5 7600X, 8600G gibi bir işlemci mi almalıyım yoksa 1050 ile devam edip Ryzen 5 5500 4500 gibi bir şey mi almalıyım? Eğer APU sistem yaparsam 5 6 aya yeni ekran karti alabilirim. Sizce ne yapmaliyim, dahili ekran kartı harici ekran kartinin yerini tutar mı? Cevaplayanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU sistem yapın yeni ekran kartı alınca onu takarsınız bence daha ileriye dönük bir sistem kuracaksanız 5-6 beklerim diyorsanız tabi.

Herkese iyi gunler. Kasamdaki işlemcimi ve anakartımı değiştireceğim. Elimde ASUS NVIDIA GTX 1050 ekran kartım var. Oyun oynamak icin toplayacağım sistemi sizce ekran kartımı satıp dahili ekran kartı olan Ryzen 5 7600X, 8600G gibi bir işlemci mi almalıyım yoksa 1050 ile devam edip Ryzen 5 5500 4500 gibi bir şey mi almalıyım? Eğer APU sistem yaparsam 5 6 aya yeni ekran karti alabilirim. Sizce ne yapmaliyim, dahili ekran kartı harici ekran kartinin yerini tutar mı? Cevaplayanlara teşekkür ederim.

Kendim 1050 Ti kullanıyorum ve şu anki APU sistemlerin kat ve kat daha iyi olacağını düşünüyorum.APU alın derim.

Tabii yerini tutamaz hocam ben size R5 5600X almanızı zamanı gelince ekran kartınızı yükseltmenizi öneririm.

Beğenmedim atmanızın amacı ne? DDR4 sistemler ölecek 1-2 seneye DDR6'lar çıkınca DDR5'ler önde olacak DDR4 sistem kurmak şu anki şartlarda aşırı saçma olur kime sorsanız APU DDR5 sistem kurun der.

@YüzbaşıJohnPrice sizin düşünceniz nedir hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı