Merhaba,
Elimde 2. sistem mevcut fakat şirket amaçlı bilgisayarı olduğu için GeForce GTX 1050 ekran kartına en uygun anakart, işlemci, RAM ve PSU almayı düşünüyorum. Bütçe olarak aslında kafamda henüz bir bütçe yok. Sebebi ise; bilemediğim için ortaya ne kadarı gözden çıkarırsam iyi bir şey çıkar. Ancak derseniz ki şu kadarı gözden çıkarırsan elimdeki ekran kartıyla bana Battlefield 1'de şu kadar FPS garanti ederim ve şartları zorlarım aşırıya kaçmadan. Öte yandan elimde bir PSU mevcut ama marka modelini inanın bilmiyorum ama dandik olduğundan eminim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İlginiz için teşekkür ediyorum ama elimdeki ekran kartımı gözden çıkarmadan devam edeceğimden ötürü sadece anakart, işlemci, RAM ve PSU önerisi istemiştim.
İlginiz için teşekkür ediyorum ama elimdeki ekran kartımı gözden çıkarmadan devam edeceğimden ötürü sadece anakart, işlemci, RAM ve PSU önerisi istemiştim.