GTX 1050 ile i3 6100 Performansı Nasıl Olur?

OnuR916

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Hepsiburada'dan i3 6100 ve GTX 1050 ürünlerini 990 TL'ye aldım. RX 460 ile arasında çok kaldım fakat zaten performansları birbirlerine çok yakındı, bende terchimi yazılım yönünden seçtim ve Nvidia aldım. Sizce, yaptığım seçimler doğru mu? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca, Hepsiburada'da bilgisayar ürünlerinin hepsinde(satıcı Hepsiburada olmak şartıyla) %10 indirim var, bilginize. :)

Arkadaşlar, işlemcim i3 6100 olduğunu varsayarsak, Z170 anakart almayı planlıyorum, şuan fiyatları gayet uygun. Sizce, 450 TL'ye kadar ne tür bir ana kart almalıyım? RAM'lerim 2800 MHZ Gskill olarak aldım. Teşekkür ederim şimdiden :)
@FurkanTechno @FairyTale

Arkadaşlar, işlemcim i3 6100 olduğunu varsayarsak, Z170 anakart almayı planlıyorum, şuan fiyatları gayet uygun. Sizce, 450 TL'ye kadar ne tür bir ana kart almalıyım? RAM'lerim 2800 MHZ Gskill olarak aldım. Teşekkür ederim şimdiden :)
@FurkanTechno @FairyTale
K serisi bir işlemci almayacaksanız Z170 chipsetine hiç gerek yok, uygun fiyatlı anakartlarda işini görecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı