Arkadaşlar şu anda yeni bir PC sahibi olmak istiyorum ve bir laptop buldum özellikleri:
GTX 1050 4 GB.
Intel Core i7 7700HQ.
16 GB RAM.
1TB hard disk.
60Hz.
Full HD.
Sizce hala alınır mı?(param anca buna yetiyor 10k fiyatı)
Arkadaşlar şu anda yeni bir PC sahibi olmak istiyorum ve bir laptop buldum özellikleri:
GTX 1050 4 GB.
Intel Core i7 7700HQ.
16 GB RAM.
1TB hard disk.
60Hz.
Full HD.
GTX 1050 4 GB.
Intel Core i7 7700HQ.
16 GB RAM.
1TB hard disk.
60Hz.
Full HD.
GTX 1050 4 GB.
Intel Core i7 7700HQ.
16 GB RAM.
1TB hard disk.
60Hz.
Full HD.
Yok hocam ya hiç performans vermez maalsef 1050 zaten düşük bir ekran kartı bir de laptop olunca zaten versede ekran 60 Hz yani bir işe yaramaz size tavsiyem illa laptop almicaksanız biraz daha para toplayıp 2.el bir masaüstü almanız.
Yani biraz da iş için ama çok iyi bir şeye gerek yok yani çok bir şey yapmayacağım sadece arada bir CS atarım diye düşünüyorum bütçemi de belki zorlayıp 15-20k aralığına çıkarabilirim.
Çok bir beklentim yok açıkçası belki arada minecraft oynarım ek olarak onun dışında cs'te 30 üstü fps versin yeter şimdiki laptobumda bilgisayarı zor açıyorum geçen chrome dayken
mavi ekran verdi.
Yok hocam ya hiç performans vermez maalsef 1050 zaten düşük bir ekran kartı bir de laptop olunca zaten versede ekran 60 Hz yani bir işe yaramaz size tavsiyem illa laptop almicaksanız biraz daha para toplayıp 2.el bir masaüstü almanız.
Haklısınız biraz internette video izlemiştim gerçekten pek iyi performans vermiyor ve sanırım laptopdaki ekran kartı masaüstünde aynı modelle aynı performansı veremiyormuş ve 60hz de sıkıntılı belki 1 yıl daha azar azar biriktirirsem ucuza sadece iş vb şeyler için laptop ve ayrı bir masaüstü alabilirim aslında çok sağolun fikrinizi belirttiğiniz için
Hocam aynı özelleklere sahip laptopa sahibim, eski oyunlarda yeterli olabilir fakat yeni çıkan hiçbir oyunda yeterli bir ekran kartına sahip değil. Muhtemelen üzecektir sizi. Tanıdık dışında 2.el laptop alımına karşıyım fakat illaki alacağım derseniz üstüne biraz daha ekleme taraftarıyım.
Hocam aynı özelleklere sahip laptopa sahibim, eski oyunlarda yeterli olabilir fakat yeni çıkan hiçbir oyunda yeterli bir ekran kartına sahip değil. Muhtemelen üzecektir sizi. Tanıdık dışında 2.el laptop alımına karşıyım fakat illaki alacağım derseniz üstüne biraz daha ekleme taraftarıyım.
Sanırım haklısınız ben biraz daha üstüne koymaya çalışacağım herkese teşekkür ederim bu konuyla ilgili başka sorum yok fakat konu nasıl kapatılır bilmiyorum